3G Auto Tracker Starlight-Kamera Video Stream Tallennus GPS Tracking APP tai PC-Alustan 2-Tie Intercom Multi-hälytys Hälytys

  • Paketin Koko: 20cm x 18cm x 10cm (7.87in x 7.09in x 3.94in)
  • Pakkauksen Paino: 0.6kg (1.32lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46951

€151.33 €113.50

Tärkeimmät Toiminnot

1.3 G DVR (kaksi kameraa tallennus samaan aikaan ) 2.Live view sekä edessä kamera ja takana kamera 3.GPS tracking APP tai PC-alustalle 4.Kauko ottaen kuva 5. kaksisuuntainen viestintä 6.Anti-theft-hälytys -, yli-nopeus hälytys, Geofence hälytys -, Tärinä-hälytys 7.Historia Seuranta 8.Langaton Internetyhteys Hotspot-9.Historia seuranta raportti, Virta päälle/pois raportin, matkaraportti , Hälytys raportti 10.TTS tukee Erittely:

1, Tuotteet toimitetaan oikea-aikaisen maksamisen jälkeen todentaminen.

2, Bptop.news standard shipping, yleensä me julistamme, että vaule klo 10-20 DOLLARIA tai tietosi pyynnöt ilmoitus.

3. Bptop.news standardi toimitus saapumisaika on välillä 15-60 päivää (Brasilia 60-90 päivää). Jos tuote ei saavu sisällä 39 päivää, ota meihin yhteyttä. Jos et ole saanut tavarat 60 päivää (Brasilia 90 päivää), me 100% palautamme maksun.

4, DHL tai muita express tavalla, yleensä me julistamme todellinen nimi ja arvo todellinen tavaroiden arvo. Jos olet kuten me julistamme, niin kuin pyyntösi, ole hyvä ja jätä huomautus tai viestin alle, jotta me teemme toiveesi.

1, Yhden vuoden takuu tuotteen olet tilannut meiltä!

2, Emme voi tarjota takuu palvelua tuotteille, jotka on Ihmisen aiheuttama vahinko, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: törmäsi käyttäjä / pudota veteen, jonka käyttäjä / purkaa käyttäjän / muut ihmisen tekemät vahingot havaita virallinen service center.

3, palauttaa tuotteen, ole hyvä ja kirjoita, jotta Ei. paperille ja laita se laatikkoon.Kerro meille palaa seuranta Ei. ja seuranta-sivuston.

Sinun tyytyväisyys on meidän ikuinen harjoittamisesta. Seuraava kuva, ota antaa meille Täydet 5 Tähteä jos olet tyytyväinen meidän tavarat ja palvelut. Jos mitään ongelmia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä korjata sitä. Kiitos!

Ulkoinen kamera Tuki 1 tapa Historian Seuranta Historia seuranta raportti, Virta päälle/pois raportin, matkaraportti, HälytysTuotemerkki ccthookKauko ottaen kuva Anti-theft-hälytys -, yli-nopeus hälytys, Geofence hälytys, värinähälytysCPU MT6582V/X, 1.3 GHz Käyttöjärjestelmän Kieli EnglantiKaksisuuntainen viestintä Wifi HotspotGPS tracking APP tai PC-alustalle Live view sekä edessä kamera ja takana kameraMalli Numero ES-C9TTS tuettu TiedotRAM-muistia LPDDR3 512 MT RAM-MUISTIA3G-Verkon Taajuus WCDMA 2100

Asiasanat: tracker kanssa kameran, tracker 3g, tracker auton, Halpa tracker kanssa kameran, Korkea Laatu tracker 3g, Kiina tracker auton Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana