Ilmainen toimitus Korkea Laatu RLC-055 Vara Projektorin Lamppu Asumiseen GENERIC PJD5122 PJD5152 PJD5352 Projektorit

  • Pakkauksen Paino: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paketin Koko: 13cm x 12cm x 10cm (5.12in x 4.72in x 3.94in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46778

€27.81

Projektorin lamppu tuotemerkin Nimi:GENERIC Hankkeen tai lamppu Malli Num olla r: RLC-055

Paikka of Alkuperä: Kiina

Pakkaus Tiedot: bubble ja laatikko

Toimitusaika:24 tunnin sisällä

Maksuehdot: paypal, T/T, Western Union

Vähintään Orde r Määrä:1 kpl

Tarjonta Kyky: 10000 KPL /M onth

Laatu Takuu: 6 kuukautta takuu Yksityiskohtaiset Tuote Kuvaus

1.Vaihto RLC-055 projektorin lamppu asumiseen

2.Yhteensopivat Projektorit malli: GENERIC PJD5122 PJD5152 PJD5352

3.takuu:6 kuukautta

4.Lam s life:25 00 tuntia tarjoamme kaikki merkit projektorin lamput ja tarjota useita vaihtoehtoja, jotta asiakkaat tyytyväisiä. toimitamme projektorin lampun vaihtaminen projektorin lamppu, joka on yhteensopiva projektorin lamppu, alkuperäinen paljain projektorin lampun vaihto paljain lamppu, alkuperäinen projektorin poltin, vaihto-projektorin poltin. 1.projektorin lamput: alkuperäinen paljain lamput+ kotelo alkuperäinen laatu, mutta korkeat kustannukset suorituskykyä.

2.Vaihto-projektorin lamppu: lamppu kilpailukykyisin pirce( Emme voi täysin tyydyttää asiakkaiden pirce ja määrä oman projektorin poltin, asunto-tuotantolinja-ja kokoonpano-line) 3.alkuperäinen paljain projektorin lampun vaihto paljain lamppu, alkuperäinen projektorin poltin, vaihto-projektorin poltin.

Valaisimet voidaan koota vapaasti mukaan asiakkaan requirpment. Kaikki lamput 6 kuukauden takuu

Miten ja Milloin Vaihda Projektorin Lamppu

Se voi olla aika vaihtaa projektorin lamppu. Projektorin lamput himmenevät vanhetessaan. Jotkut projektorien avulla voit tarkistaa, kuinka monta tuntia valaisin on käytetty kautta sisäänrakennettu valikosta. Yleensä muutaman tunnin, ennen kuin odotettu lampun käyttöikä on valmis, viesti tulee näkyviin projektorin lamppu-näyttö.

Suosittelemme, että otat yhteyttä käyttäjän käsikirja määrittää tarkat ohjeet ajaksi sinun mallista. Useimmissa tapauksissa korvaaminen liittyy vain muutaman askeleen mukaan lukien seuraavat: Sammuta laite ja anna lampun jäähtyä täysin Poista kansi, Irrota lamppukotelo yksikkö Poista vanha lamppu, Ruuvaa uusi lamppu ja vaihda asumisen yksikkö ja kansi. Tärkein asia muistaa on, että sinun ei pitäisi koskaan kosketa lamppua tai asunto suoraan sormilla .

Vinkkejä pidentää elämää projektori ja lamppu

On olemassa useita vaiheita voit pidentää projektorin lamppu. Ensinnäkin, anna projektorin jäähtyä täysin jokaisen käytön jälkeen, ennen kuin siirrät sitä tai sen pakkaamiseen kantolaukku. Sinun tulisi myös välttää äärimmäiset lämpötilat-don\\ \ 't jätä projektoria autoon kesällä tai kun se on alle 40 astetta. Toinen vinkki on tehdä projektorin lamppu on viime projektorin puhdistaminen suodatin paineilmalla parin kuukauden välein.

Takuu 180 päivääTuotemerkki XIMTesti Kaikki lamput testataan ennen toimitustaYhteensopiva projektorin GENERIC PJD5122 PJD5152 PJD5352Malli Numero RLC-055Valmistus Kaikki valaisimet valmistetaan tehtaallammeOsanumero RLC-055Tyyppi Projektorin paljain lampun kanssa asunto

Asiasanat: projektorin lamppu, projektorin lamppu generic, lamppu projektoriin, Halpa projektorin lamppu, Korkea Laatu projektorin lamppu generic, Kiinan lamppu projektoriin Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana