2kpl Universal Kiinteä 6.5 Tuumainen Viistetty Auto Puhuja Välike-Sovitin Muovi Ääni-Matto Auton Kokoamisen Työkalut Auto Tarvikkeet

  • Yksikkö Tyyppi: paljon (2 Pakkausta/paljon)
  • Pakkauksen Paino: 0.165kg (0.36lb.)
  • Paketin Koko: 17cm x 17cm x 17cm (6.69in x 6.69in x 6.69in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46764

€3.35 €3.18

Ominaisuudet:

Parantaa äänen suorituskykyä tehokkaasti.

Suojaa auton kaiutin, iskunkestävä.

Erittely:

Sovellus: Auto Korjattavana

Sopii: Universal

Materiaali: Muovi

Väri: Musta

Mittaus: 6,5 tuuman

2 X Auto Kaiutin Välilevyt 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivää siitä, kun maksu, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää, ja EMME OLE ONGELMA, PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Bptop.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. 1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Bptop.news! Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Tuotemerkki VODOOLKohteen Korkeus 0.8cmUlkoinen Testaus-Sertifiointi CCCMateriaali Tyyppi MuoviKohteen Leveys 16.5cmKohteen Halkaisija 6.5inchKohteen Paino 165gMalli Vuosi Kaksi tuhatta seitsemäntoistaMallin Nimi auton kaiutin VälilevytErityistä Ominaisuudet Auto Refit-tarvikkeetKohteen Pituus 16.5cmTyyppi auton muotoiluVarten auto accessariesKohteen Tyyppi Multi-tone & Claxon Sarvet

Asiasanat: 6.5 speaker adapter, tarvikkeet tarvikkeet, tarvikkeet auto, Halpa 6.5 speaker adapter, Korkea Laatu tarvikkeet tarvikkeet, Kiina tarvikkeet autoteollisuuden Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana