2kpl/Set Ruostumaton Teräs Viini Kaatimeen Pullo Tulpat Suppilo Polkumyynti-Plug Baari Työkalut

  • Pakkauksen Paino: 0.02kg (0.04lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46335

€1.33 €0.80

2kpl/Set Ruostumaton Teräs Viini Kaatimeen Pullo Tulpat Suppilo Polkumyynti-Plug Baari Työkalut Rolhas Dos Vinos

Kuvaus: Viini Suppilo Tyhjiö Pumppu Pullo Top Karahvi Tulppa ALIN HINTA!!!! Upouusi Ja Korkea Laatu. Viini karahvi tulppa on viileä uusi all-in-one-multi-function-työkalu tiivistämiseen ja säilyttää pullon viiniä. Voit käyttää yksinkertaisesti työnnä viini suppilo tulppa osaksi avattu pullo viiniä palvella ilman tippuu. Tämä tulppa voi myös koskea kaikenlaisia mausteita kastiketta tai viiniä polkumyynti. Ainutlaatuinen materiaaleja. Väri: musta ja hopea. Materiaali: ruostumaton teräs. Koko: 7,5 cm x 1,8 cm. Paketin Mukana: 1 x Viini Suppilo Tulppa Huomaa: ole hyvä ja salli 1-3cm virhe johtuu manuaalinen mittaus ja varmista, että sinulla ei ole mielessä, ennen tilaamista. Yritä ymmärtää, että värejä voi olla värivirheitä sekä eri sijoitus kuvia.

Maksu: Toimitus: 1.Koska Politiikka, anna meille koko nimesi, jos olet Venäjällä.Kiitos yhteistyöstä. 2.Tuote postitetaan 5 arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. 3.Jos tapahtuma on Hong Kong ja Kiina pyhäpäivä, käsittely olisi viivästynyt. Ole hyvä ymmärtää. 4.Jos et ole saanut lähetyksen sisällä 45 päivän kuluessa päivästä maksu, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys. Takuu: 1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. 2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilauksesi toimituskulut on karhu, jonka ostaja . 3. Me palautamme täyden maksun SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Bptop.news. TAI, voit valita korvaavan. 4.12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. 5.Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Palaute: Toivon, että voitte antaa meille hyvää palautetta! Palautteesi on erittäin tärkeää meidän bisnes on kehitystä .Olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää Positiivista Palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu.Se tulee vain vie 1 minuutti.Kiitos tuestanne!!

Materiaali Ruostumaton TeräsTyyppi Baari TyökalutTuotemerkki DoatryHalkaisija <5cmOminaisuus Eco-YstävällinenBaari Työkalut Tyyppi Viini KaatonokatMalli Numero WD581Sertifiointi CIQ

Asiasanat: ruostumaton teräs viini kaatimeen, viini kaatimeen, Baari Työkalut, Halvat ruostumaton teräs viini kaatimeen, Korkea Laatu viini kaatimeen, Kiina baari työkaluja Toimittajien.

Golovachlena2011 2018-04-04

Perfect

Kirjoita arvostelu

Arvosana