Silmukka Sport Vastus Bändi Harjoitus Jooga Bändit Kumi-Koulutuksen Vahvuus Kunto Vastus Bändi

  • Pakkauksen Paino: 0.08kg (0.18lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46263

€1.78 €1.34

Jos haluat tämän tavaran ,ole hyvä ja lisää se "wish list"; Jos pidät store, lisää se "wish store",

kiitos paljon ! Silmukka Sport Vastus Bändi Harjoitus Jooga Bändit Kumi-Koulutuksen Vahvuus Kunto Vastus Bändi Ominaisuudet upouusi ja Korkea Laatu. Suuri koti-pohjainen voimaharjoittelu. Raskas vastus. Valmistettu laadukas kumi lateksi ja ei yli-stretch toisin kuin halvempi niistä. Voit sävy ja veistää jokainen lihas ryhmä. Sekä miesten ja naisten. Meidän vastus tubingit on tehty ammattimaisia luonnonkumilateksi. Se ei rekyyli ja vihlaisu rintaa hiukset, koska se voi joskus tapahtua metalli springs. Kuminauhat ovat helposti lisätä tai poistaa katkaiseva tai katkaiseva pois toiminta. Joko Materiaali: kumi elastinen yhtenäinen pysyviä. Kahva: korkealaatuinen foam. Pituus: noin 35 cm Vetolujuus: enemmän kuin kolme kertaa. Väri: sininen/vihreä/oranssi/violetti/pinkki/musta/punainen Paketin Mukana 1 x Jooga Putki Vastus Bändi

Noin Toimitus

1) MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS.. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2) S&H EI SISÄLLÄ TEHTÄVÄT, ostajia ei ole vastuussa mistään paikalliset verot tai muut tuonti maksuja.

3) Tilaukset käsitellään sisällä lupasi päivän kuluttua maksun vahvistuksesta.

4) Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoitteet TULEE vastata oman toimitusosoite.

5) kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat meidän vain viitteeksi.

6) PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

7) Jos et ole saanut lähetyksen sisällä 39 päivää maksu, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

Noin Maksu

1) Emme hyväksy Ali West Union, TT, PP-ja maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen.

Return & Palautus

1) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on ostajan kustannukset.

2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilauksesi numero.

3) hyvitämme KOKO WINNINNG HINTATARJOUS paitsi toimituskulut, saatuaan kohteen sen alkuperäisen ehdon ja pakkausten kaikki osat ja tarvikkeet mukana.

Noin Takuu

1) 12 kuukauden Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2) Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Noin Palautetta

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen 5 TÄHTEÄ, ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen!

Positiivinen Palaute on meille erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute. Niin, että voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Osaston Nimi UnisexToiminto Kattava Fitness LiikuntaMalli Numero Jooga BänditTuotemerkki BalightSovellus Kumi String Rinnassa Kehittäjä

Asiasanat: urheilu vastus bändejä, fitness vastus bändejä, Vastus Bändit, Halpaa urheilu vastus bändejä, Korkea Laatu fitness vastus bändejä, Kiina vastus bändejä Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana