Liitin Valmistus Cnlinko Tarjonta Verkon Signaalin RJ45-Vedenpitävä-Liitin

  • Paketin Koko: 17cm x 7cm x 8cm (6.69in x 2.76in x 3.15in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 0.5kg (1.10lb.)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46842

€8.56 €7.87

Tuotteen Kuvaus

CNLINKO YT RJ45 voi tarjota ratkaisuja signaalin ankarissa ympäristöissä,Erityisesti nämä RJ45-liittimet voidaan soveltaa teollisiin ethernet-audio,liiketoiminta -, huvi -, live-vaiheessa toiminta,DMX-valaistus -, teollisuus-ja ulkouima-verkon ympäristöissä.

CNLINKO YT RJ45-sarja voi tarjota kaapeli-takki,kokoonpano-naarasliitin,suora pistoke,kaapeli-liitin,suoja-tyyli,se on vahvin suoja asennus laatikko suojelun tason IP65.

1.Noudattaminen on D-taso tai KISSA 3E standardin EIA568B ja ISO/IEC11801,RJ45 connectorscompatible CAT5e,tiedonsiirtonopeus päästä 10GBIT/S

2.D-paneelin liittimet,metallia kuori ja lukitusjärjestelmä

3.Suojaus-järjestelmä, jossa on korkea taajuus melu koskemattomuus ja suoja elektromagneettisia häiriöitä vastaan

4.Push-pull suunnittelu turvallinen lukitusjärjestelmä,ja valinnainen asennus suoraan tai PCB-sovitin.

5.Kaapeli-takki, jossa kiinteä diecaste kuori ja ainutlaatuinen dual -clip-clip johto satula.

6. Vedenpitävä ja ei-vedenpitävä,suojelun tason IP65/IP68 jos vesitiivis ja pölytiivis.

7.Sähkösinkitty shell tuulta ja sadetta.

8.Suojaus-järjestelmä, jossa on korkea taajuus melu koskemattomuus ja suoja elektromagneettisia häiriöitä vastaan.

Rakkaat ystävät, Tervetuloa myymälästämme, voisitko ottaa muutaman minuutin katsomaan tätä ohjetta? Kiitos paljon! 1. Jotta auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet,teimme varovaisia luokat sinulle, jos sinulla on enemmän pyyntö, voit jättää viestin, kun tilaat, tietenkin, voit ottaa yhteyttä meihin suoraan. 2. Jos tarvitset hitsaus kaapeli-liitin, sinun olisi parempi antaa parametri-kaapeli ja erittely-liitin. Jos se on ammatillinen laitteet kaapeli, anna hitsata määritelmä. 3. Olemme Ammatillinen Valmistajan Vedenpitävä Teollisuuden Liitin, ja voimme muokata kaapeli mukaan asiakkaan vaatimukset. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat nähdä enemmän tuotteita, Kiitos! 4. Ei ole väliä mitä on määrä, olisimme iloisia lähettää sinulle tavaroiden oikea-aikaista, ja se tulee tarjota seurantanumeron, voit seurata tavarat ylös. 5. Liitin me myydään on Kansainvälisen tuotemerkin yhteensopivuus liitin, ole hyvä ja valitse oikea tuotenumero sen mukaan, mitä tarvitset. Minkä tahansa osan numero sinun täytyy vahvistaa, ota yhteyttä saler varten erittely. Paljon kiitoksia kärsivällisyydestä ja luottamuksesta!

Ota yhteyttä halkaisija*numero 8Liittimen tyyppi Paras RJ45-LiitinHalkaisija-Alue 5.5-7mmMalli Numero YT-RJ45-CPE-10-001 YT-RJ45-JSX-22-002Kaapeli Spec 26-24AWGSyttyvyysluokka UL94-V0väri hopeaKokoonpano Lanka pull/pushKäyttölämpötila -40-80Suojelun Taso IP65Aseta Tyyppi Mies LisääKestävyys 500 kertaaNimellisvirta 1.5 AKäyttöjännite 1000VTuotemerkki cnlinkoNastat 8pin liitin

Asiasanat: liitin valmistajat, Vedenpitävä Liitin, liitin rj45, Halpa-liitin valmistajat, Korkea Laatu vedenpitävä liitin, Kiina-liitin rj45-Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana