8,8 cm*13,5 cm Hevosen Pää Hauska Tarrat Tarrat Auton Muotoilu Vinyyli Musta/Hopea S3-5280

  • Pakkauksen Paino: 0.01kg (0.02lb.)
  • Paketin Koko: 25cm x 20cm x 1cm (9.84in x 7.87in x 0.39in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46697

€1.37 €0.82

8,8 cm*13,5 cm Hevosen Pää Hauska Tarrat Tarrat Auton Muotoilu Vinyyli Musta/Hopea S3-5280

Tämä tuote koostuu kolmesta osasta.Ylempi kerros on läpinäkyvä siirtää elokuva, keskimmäinen kerros on tärkein elin, pohja on pohja elokuva.

Liitä Välineet: Kangas, Kaavin tai luottokortilla.

Liitä Vaihe:

1.On auto puhtaana, ja pidä auto kehon kuivana.

2.Varmista liitä asema ja hitaasti, liitä, liitä samaan aikaan, käytä työkaluja tarra kaavinta tasainen, Kunnes kalvo on revitty alas.

3.Liitä sen jälkeen, kun toistuva kaavinta ja painamalla sitten hitaasti repiä läpinäkyvä kalvo.

4.Paina repiä elokuva, kun tarra, Kunnes tasainen,Älä anna auton tarroja ja mitään fyysistä erottelua tai ulokkeita.

5.Jos ehtoja, voi kohtalainen lämmitys, varmistaa, että tarra voi olla parempi ja enemmän tiukasti kiinni auton koriin.

Huomautus:

Ota pese autosi 2-3 päivää, kiitos!

Toimitus:

1.Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus. Kiina Post Rekisteröity Air Mail.Toimitusaika Loma-tai Custom Kausi voi olla tavallista kauemmin aikaa. Ole hyvä ja lisää toinen 5-10 päivän viive.(Kun ostaja tilaukset alle $7. Lähetämme Kiina Postitse Tavallinen Pieni Paketti Plus. Se ei ole millään muulla sivustolla voi kyselyn seuranta tiedot. Yleisesti voidaan saavuttaa 20 60 päivää.) Meistä Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ennen ja jälkeen ostamisen; olemme sitoutuneet 100% asiakastyytyväisyys. Olemme takaisin sitoutumisemme jossa erinomainen palvelu, 100% täyden rahat takaisin ja asiakkaan tyytyväisyys takuu. Tarjouksen Luottamusta!

Kohteen Halkaisija 0cmSuunnittelu SarjakuvaTyyppi Tarra Auto BodyTarroja Auton TarraKohteen Tyyppi TarrojaMateriaali Tyyppi VinyyliTuotemerkki YOJAKohteen Pituus 0cmTarra Sijoitus Taka-TuulilasiMalli Eläin-KuvioLuokka TarrojaTyyppi Liimaa Tarrapakkaus Ei PakattuKohteen Leveys 8.8cmMallin Nimi S3-5280Kohteen Korkeus 13.5cm

Asiasanat: hopea mutka, hopea retro, hopea vaunut, Halvat hopea mutka, Korkea Laatu hopea retro, Kiina hopea vaunut Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana