LC261 LC263 M C Y BK CISS muste Refill Photo mustetta erityinen Väriaine muste for BROTHER MFC-J480DW MFCJ480DW MFC J480DW J680DW MFC-J680DW

  • Yksikkö Tyyppi: paljon (4 kpl/erä)
  • Pakkauksen Paino: 0.7kg (1.54lb.)
  • Paketin Koko: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46694

€16.20 €15.22

PROCOLOR Parasta Laatua väriaine muste CISS muste Refill ink Photo mustetta erityinen Väriaine muste VELI LC261 M/LC261 C/LC261 Y/LC261 BK LC263 M/LC263 C/LC263 Y/LC263 BK Täysin Yhteensopiva BROTHER DCP-J562DW,MFC-J480DW, MFC-J680DW, MFC-J880DW... Ominaisuudet 1. 100% PROCOLOR upouusi ja Korkea Laatu 2. Enviromental ystävällinen ink 3. Kirkkaat värit ja korkea värikylläisyys,high fidelity. 4. Erinomainen kuvan Tulostaminen 5. Veden pohja kaava,ei tukkeutumisen aiheuttanut. 6. Ei vuotoa,ei mustamaalata,korkea tulostuslaatu 7. Nopea kemiallinen kaava,tyytyväisyys suurella nopeudella tulostus 8. Veden pohja kaava,ei myrkyllisyys,ei kemialliset vaarat, ei ympäristön saastuminen 9. Kaikki kaavat on läpäistävä 3 kuukauden pitkä -20°C-60°C sykli testi vakuuttaa, vakaus-10. Nopea tulostus sujuvuus on hyvä, jatkuva tulostus ei vaakaraidat 11. Japanilaiset yritykset nimetty toimittaja, joka viedään Japani, Venäjä, Amerikan... 12. Erittäin helppo täyttää ! 13. UV-kestävä muste 14. Turvallinen pakkaus 15. Paketti sisältää : (1) 1 Pullo 100 ml Mustaa mustetta. (2) 1 Pullo 100 ml Syaani mustetta. (3) 1 Pullo 100 ml Magenta muste. (4) 1 Pullo 100 ml Keltainen muste. (5), joka on Kiinnitetty täytä työkalu Lämmin kehote: JOS tarvitset muut värit,Ota ystävällisesti kertoa meille väri tarvitset,Kiitos! Yksityiskohta Kuvia LC263/LC261 Sarja Väriaine Muste:

Mitä muita vastaavia tuotteita meillä on? CISS linkki:

Standard-refill värikasetti linkki:

Pitkä refill värikasetti linkki:

Meidän etuja? 1.Tehtaan suora myynti,Me olemme tehtaan valmistus CISS,Täytettävien Värikasetit,Siru,..., Meillä on oma muste tehdas! 2.Teollisuuden ja kaupan integraatio liiketoiminnan 3.Tiukat laatu-valvoa ja tarkistaa,100% QC tarkastus Ennen Shippment 4.Olemme tehneet tulostus tarvikkeet vuodesta 1999,Olemme täydellinen suunnittelu joukkueet,vain laadukkaita tuotteita tuotamme. 5.salama-nopea toimitus 6.Eri malleja 7.Joustava maksu 8.Meidän hyvä palvelu 9.Olemme Alibaba Arvioi yli 10 vuotta Kulta Toimittaja 10. Lupaamme ilmainen korvaa vialliset tuotteet seuraavassa järjestyksessä.

PROCOLOR

PROCOLOR,paras tulostimen kulutustarvikkeiden toimittaja, luotettava brändi Luottaa PROCOLOR.

PROCOLOR, on sitoutunut tekemään ensimmäinen merkki tulostimen tarvikkeet,

voit nauttia viiden tähden ostos kokemus, ostaa PROCOLOR tulostus tarvikkeet,

anna tulostinta ei ole kallista lähtien! Normaali UKK .

Q1.Se, mikä vaikuttaa tulostuksen suorituskykyä?

A1

1. Media tyypit: Media eri merkkejä ja materiaaleja saa selvää eri suorituskykyä.

2. Määritelmä alkuperäiset kuvat: korkeampi sen määritelmä on, sitä parempaa tulosta se laatu on.

3. Tarkkuus korko tulostin: Jos tulostimen resoluutio on alhainen, tulostuksen laatu ei ole tyytyväinen, vaikka alkuperäinen kuva on määritelmä on korkea. Myös resoluution tulostuksen vaikuttaa tulostuksen laatuun.

4. Ohjelmisto: sama kuva saa erilaisia värikylläisyyttä, kun käytät eri ohjelmisto.

5. Tulostin: tulostimen valmistajat soveltavat eri teknologioita, tulostaa laatu vaihtelee tulostimet.

Q2.Kumpi on parempi, dye-muste-ja pigment ink?

A2: Se riippuu siitä, mikä vaikutus haluat vastaanottaa. Sillä pigmentti muste, se on vedenpitävä ja korkea valonkestävämpi. Siksi, se on parempi valinta, jos tulostetta on säilytettävä pitkään. Väriaine musteet, sen väriavaruus on laajempi. Siksi, se on parempi vaihtoehto, jos sinun tarvitsee vain saada elävä kuva. Lisäksi, hinta väriaine muste on paljon vähemmän kuin pigmentti muste.

Q3.Kuinka pitkä säilyvyysaika muste?

A3: säilyvyys vaihtelevat riippuen varasto-olosuhteissa. Normaalisti, Väriaine muste 2 vuotta, sublimaatio muste 1 vuosi, pigmentti muste 2 vuotta, eco-solvent, uv-muste 1 vuosi siitä päivästä, jona tuotettu. Kerran avattu, kuusi kuukautta talvea ja kolme kuukautta kesällä eniten.

Q4. Kun kuljetetaan tavaroita maksun jälkeen?

A4 : 3-5 päivää ilmaista ja ilmaa; 5-10 päivä meri,Ilmainen toimitus Postitse air mail

Q5: On siellä halpaa toimituskulut tuoda maahamme?

A5: pienten järjestyksessä, express on paras. Ja irtotavarana järjestyksessä, meri ship tapa on paras, mutta vie paljon aikaa.

Kiireellisiä tilauksia, meillä on tule-sairaudet ja voidaan lähettää muste DHL hyvin nopeasti.

Q6: voimme saada tukea, jos meillä on oma markkina-asema?

A6: ilmoita meille yksityiskohtaisia mielessä teidän markkinat kysyntää, me tahtoa keskustella ja ehdottaa hyödyllisiä ehdotus sinulle, löytää paras ratkaisu sinulle.

Q7. On muste tukossa my print head?

A7:

Pään tukkeutumisen ei ole aiheuttanut mustetta vain, tärkeintä on pitää Huolto tulostuspään, kuten pitkä aika ole käyttöä, olisi käytettävä pesuneste puhdistaa pään, ei ole sekoitettu mitään erilaista mustetta tai eri tuotemerkin muste.

Q8. Voi minulla on oma muotoilu tarra pullo mustetta?

A8 : Kyllä, MOQ on 2000 kappaletta kutakin väriä.

Q9. Mikä on teidän takuu tavarat?

A9 :

1. Emme korvaa 1:1 viallisia tavaroita sen jälkeen, kun myynti

2. 24 kuukauden takuu valmistuksen jälkeen.

Q10: mitkä maksuehto voi valita?

A10: hyväksymme TT, PayPal, Western Union, Escrows

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Way1, Whatsapp: +86 158 172525 93,MSN: PROCOLORSEEJIN

Way2, Lähetä kysymyksesi Tiedot alkuun,

Klikkaa "ota Yhteyttä Nyt" tai "Chat-nyt!"

Tuotemerkki welcolorMusteen tyyppi Vesi-pohjainenTyyppi Ink Refill KitOminaisuus Saksan raaka-aineen kanssa korkein laatuMusteen määrää 100ml/väriPatruuna Koodi LC261 LC263 Paikka alkuperämaa Guangdong Kiina (Manner)Yhteensopiva Brand VeliPakkaus Tyhjiöväri BK/C/M/YMyyntivaltti Don't kytke tulostin pää,erikoistunut mustetta kuin alkuperäinenMalli Numero BD-LC261käyttäen elämä 2 Vuotta

Asiasanat: photo mustetta, dye ink, refill ink, Halpa photo mustetta, Korkea Laatu muste väriaine, Kiina täyttö muste Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana