Paper feed vyö HP Officejet Pro 7000 7500 6000 6500 6500A 8100 8600

  • Yksikkö Tyyppi: paljon (10 kpl/erä)
  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paketin Koko: 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46515

€26.39

Takuuhuolto: EU-maat, ostajat, huomaa: Koska erityinen luonne tulostimen tarvikkeet ja atk-tarvikkeet, kaikki tuotteet myydään tässä kaupassa eivät toteuta "kahden vuoden takuu palvelu tavaroiden vaaditaan EU: n lainsäädännössä". Tulostuspään tuote voidaan vaihtaa 7 päivän kuluessa saatuaan paketti , muiden tuotteiden takuu 3 kuukautta,tuotteen pinta defecty pitäisi tarjota video ja avaa paketti. Edellä ratkaisu, jos ostajat eivät voi hyväksyä,älä osta, kiitos ymmärrystä! EU: n jäsenvaltioista: Suomi, Ruotsi, Yhdistynyt Kuningaskunta, Belgia, Bulgaria, tšekki, Tanska, Saksa, Viro, Irlanti, Kreikka, Espanja, Ranska, Kroatia, Italia, kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Unkari, Malta, Alankomaat, Itävalta, Puola, Portugali, Romania, Slovenia, Slovakia.

Tuotteen kunto:Yhteensopiva uusi.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS

Kerro meille laitteen malli numero, lähettää kuka tahansa heistä, kun tilaus ilman viestin.

Kun insatllation jos tuote ei toimi, lähetä video tarkistaa asennuksen vaiheet alkaen alkaa loppua, ota näytä video kohde, jossa on sininen väri, yhtiö nauha "SWZNPART", jos tuote ilman logo nauha,ota antaja allekirjoittaa paketin, jos et voi vastaanottaa paketti itse,tai saada ystäväsi.anna heidän tehdä sinulle,alla kaikki, tässä tapauksessa, tekee täyden hyvityksen ostajille pankkitili. Tee tilaus vasta, kun hyväksyttävä tämä opption,ota meihin yhteyttä, ennen kuin paikka järjestyksessä, jos voi hyväksyä ratkaisuja.

Jos tuote ei toimi,kerro meille, koneen edellinen virhe,meidän auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia,emme hyväksy paluu kohteen takaisin meille,ja maksaa palautuksen toimituskulut kustannukset ostajille pankkitili kun saada tuote ja testata,kun me saada kohteen,testata sitä ja lähettää videon myös, jos tuote ei toimi,asiakas maksaa palautuksen toimituskulut,toivomme ystävällisesti huomaa tästä,ja tekevät tilauksen vasta sen jälkeen, kun hyväksyttävä tämä ratkaisu.

Jos kohteen vaurioita, kun saavat,ota antaja allekirjoittaa paketin,tai ottaa kuvan tuotteen ja pyytää vahinkoa todistus asiakirjan postin tai postinkantaja,palauttaa ostajalle vain tässä tapauksessa,ja pyydän, tee tilaus vasta, kun hyväksyttävä tämä ratkaisu.

Tuotenumero tuotteen tai laatikko joskus on eri,jos tuote ei ole yhteensopiva laitteesi,lähetä video näyttää asennuksen vaiheet,ja lähettää ne takaisin meille,meidän tulee maksaa palautuksen toimituskulut kustannuksista,tai lähettää toinen oikea kohde sinulle,ole hyvä tilauksen vasta sen jälkeen, kun hyväksyttävä tämä asia.

Tuotteen väri ja valokuva-väri on erilainen,koska valo paistaa,ota vain tehdä tilauksen jälkeen hyväksyä tässä tapauksessa.

Formatter hallituksen, jossa on 3 kuukauden takuu,muita kohteita ilman takuuta.

Ota yhteyttä meihin, enemmän määrä, enemmän alennusta.

```````````` VENÄJÄ ASIAKAS HUOMAA

Mukaan Venäjän Post-politiikka,ota ystävällisesti antaa meille täydellinen nimi,sama l ike: Kovalev Oleg Ivanovich.

PALAUTUSOIKEUS

Jos tuote vahinkoa, kun saavat,ota älä allekirjoittaa paketin,tai voit ottaa tuotteen kuva,ja pyytää vahinkoa todistus asiakirjan postinkantaja,me palautamme, kun post vahinkoa todistus asiakirjan vain. Ota meihin yhteyttä sisällä 3days jälkeen saada tuote,ja palauta tuote alkuperäisessä pakkauksessa.

REHUN TAKAISIN

Kerro meille, miten tuote toimii sen jälkeen, kun sai paketin,me arvostamme, jos sinusta tuntuu, satisfite meidän tuote. kun tarvitset uuden tilauksen, ole hyvä ja kerro meille aiemmin voittanut tilausnumero,antaa asiakkaillemme hyvän alennuksen,haluavat tehdä enemmän liiketoimintaa kanssasi tulevaisuudessa,kiitos yhteistyöstä~!

Tuotemerkki SWZNPARTKunto yhteensopiva uusitoimitustapa Aliexpress standardi toimitus menetelmäväri MuutMalli Numero 7000 käyttöhihnaPaketti normaali pakkausTyyppi Muut

Asiasanat: ruokinta vyö, paper feed, paperi vyöt, Halvat ruokinta vyö, Korkea Laatu paper feed, Kiinan paperi vyöt Toimittajat.

Kotlyarova Sveta 2017-10-24

quality nice, good service.

Bbyboocharlilou06 2018-03-03

good product good seller

Kirjoita arvostelu

Arvosana