2017 uusi mini auto tyynyt kannettava tyyny matka tyyny kotona / autossa / office myrkytön 27 * 18 * cm musta

  • Paketin Koko: 18cm x 20cm x 10cm (7.09in x 7.87in x 3.94in)
  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
Saatavuus: Varastossa

SKU: b897

€4.39

Kiinnittää huomiota!

1. Kohteen julistetaan alhainen arvo auttaa ostajia välttää tuontitulli. Useimmissa tapauksissa, ostajia ei veroteta tulli. Mutta ole hyvä huomata, että ostaja on vastuussa kaikista tuontitulleista ja paikallinen vero, jos on mitään.

2. Pyrimme täyttämään vaatimukset. Mutta jos sinulla on jokin ongelma, kun saat paketin, ota yhteyttä meihin lähettämällä viestin tai Trade Manager. Ole kiltti, ÄLÄ avaa riita ennen kommunikoida kanssamme. Meillä on useita laadukkaita Kulta Myynti, asiakaspalvelu saavat takaisin sinulle 24 tuntia, he antaa sinulle ammattitaitoinen palautetta.

4. Kun toimitus, ole hyvä ja tarkista pakettisi ennen kuin allekirjoittanut. Jos löydät paketti on epänormaalia, voit kieltäytyä allekirjoittamasta.

Noin Toimitus:

1. Tilaukset toimitetaan sisällä processing päivän kuluttua maksun vahvistuksesta. Suojaa sekä ostajien ja myyjien, se voi kestää 24 tuntia Bptop.news tarkistaa maksun.

2. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoite. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite

3.PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat saattavat vaihdella.

4. Jos et ole saanut lähetyksen sisällä 45 päivän kuluessa päivästä maksu, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

Palautus-Ja Palautus:

1.Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää. Sitä pidetään käyttää, ja EMME OLE ONGELMA SINULLE PALAUTUSTA TAI RLACEMENT. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2.Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3.Hyvitämme KOKO VOITTAA SUURI MÄÄRÄ, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana. Sen JÄLKEEN, kun SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Bptop.news. TAI, voit valita korvaavan.

Mallin Nimi CC-2057Materiaali Sukellus verkkoonTuotemerkki BOASETäyte PVC

Asiasanat: auto tyyny, auto-office, autoja, autoja, Halpa auto tyyny, Korkea Laatu auto office, Kiina autot autot Toimittajat.

Mtorres018 2018-01-17

as described

Kirjoita arvostelu

Arvosana