ITÄ-MAAILMAN Luonnon Hunajaa Amber Rannerenkaita Naisille, Lapis Lazuli Kivi Strand Itämeren Meripihka Helmiä Rannekoru Säädettävä Vauva Koruja

  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 0.02kg (0.04lb.)
  • Paketin Koko: 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b719

€7.26 €6.10

Olemme Porter Luonnon Meripihka .

Amber rannekorun pituus on säädettävissä, vauva ja aikuinen ovat ok.

vauvan pituus on 12cm kanssa 6cm säädettävä ketju, 18cm kanssa 9cm on aikuinen.

Jos tarvitset muita pituus tai tyylejä, ota meihin yhteyttä.

Meidän meripihka helmet ovat kaikki peräisin Itämeren. ja yllään LUONNOLLINEN amber kaulakoru/rannekoru on monia hyviä vaikutuksia, kuten alla:

Luonnollinen kipulääke, amber auttaa rauhallinen vauva, turvautumatta huumeita. Meripihka on kivettyneet hartsia, ei kiveä. Siksi on lämmin koskettaa,sekä erittäin mukava ja kevyt käyttää. Yllään Itämeren meripihka kaulakorut iholla voi olla rauhoittava ja rauhoittava vaikutus kasvukipuja vauvoille ja taaperoille. Kun amber on kulunut iholla, ihon lämpöä päästöt minimaalisia määriä parantavaa öljyt päässä amber jotka sitten imeytyvät ihon kautta verenkiertoon. Amber on anti-inflammatorisia ja terapeuttisia ominaisuuksia ovat myös tunnustettu perinteisen lääketieteen. Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa, löydät amber hampaiden puhkeaminen kaulakoruja myydään paikallisissa apteekeissa.

TURVALLISUUS

Amber hampaiden puhkeaminen kaulakoruja on tehty yllään, ei pureskelua.

Poista Amber hampaiden puhkeaminen kaulakoru, kun vauva on yksin, kuten yöllä.

Tapoja testata sitä kotona:

On olemassa useita menetelmiä käytetään todentamaan todellisen luonnon meripihka. Olemme listanneet 3 helposti tapoja alla .

Suolaa Vesi Testi

Amber on erittäin kevyt ja ei ole paino lasikuula-tai jopa, että vankka muovi helmi. Testata tätä omaisuutta Itämeren Meripihka, luoda suolaisen sekoittamalla yhteen yksi osa suolaa ja kaksi osaa vettä. Totta meripihkan helmiä pitäisi kellua meri, kun taas lasista tai muovista helmiä pesuallas.

Silmämääräinen Tarkastus

Erottaa todellinen meripihkan helmiä muovista tai lasi helmet meripihkan väri, etsiä luonnon epätäydellisyydet. Amber voi olla pieniä ilmakuplia tai halkeamia. Helmet myös pitäisi kaikki olla täysin pyöreä tai samankokoisia. Amber myös tuntuu lämpimältä, sen sijaan, että chill lasi.

Tilaisuudessa PuolueRannekorun Pituus Adjustbale vauvan ja aikuisilleMetallit Tyyppi Ei mitäänMateriaali meripihkan HelmiäHieno tai Fashion HienoVärit 9 tyylejä, ole hyvä ja tarkistaPaketin Mukana varmenteen aitous kanssa juutti laukkuMeripihka Helmet Kokoa 5mm 6mm keltainen helmiäpituus adult 16cm with 9cm, baby 12cm with 6cmSukupuolten NaisetKohteen Tyyppi Rannekoruttukku-hinta Ota yhteyttä meihin, paras hintaAmber Alkuperäinen Itämeren meripihkaMuoto\kuvio Geometrinenhelmiä muoto Barokki/epäsäännöllinenTodistuksen Tyyppi GICLapis Lazuli koko noin 6mmRannekorut Tyyppi Strand RannekorutTuotemerkki ITÄ MAAILMATodistuksen Numero amber vauva aikuisilleHalkaisija 4mm 6mm--Malli Numero EA09112Tyyli TrendikäsPuolella Kivi Muut Natrual materiaaliTärkein Kivi amberKiillotettu tai Raaka Kiillotettu

Asiasanat: rannekoru säädettävä, Rannekkeet, Rannekorut Naisille, Halpa rannekoru säädettävä, Korkea Laatu rannekkeet, Kiina rannerenkaita naisille Toimittajiin.

Gangsta Sam 007 2018-01-10

beautiful

Gkgangil 2017-11-27

Thank you very much for the shipment. The bracelet is lovely. My daughter is delighted. I would recommend!

Kirjoita arvostelu

Arvosana