Maaginen Ultra Ohut Pehmeä TPU Valoisa Alkuperäinen Läpinäkyvä fluoresenssi Pii Puhelin tapauksessa Samsung Galaxy Grand Prime G530H

  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paketin Koko: 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
Saatavuus: Varastossa

SKU: b924

€4.07

HUOMAUTUS: lue tämä ennen kuin asetat järjestyksessä, kiitos!!!

1. Jos sinun tilausten yhteenlaskettu määrä on vähemmän kuin 5,00 dollaria, me ilmainen toimitus kautta Singapore Post 4PX OM Pro, EI seuranta pieniä tilauksia (näet paketti pysyä Kiinassa, älä huoli, se ei ole täällä).

Jos haluat, tracking, shipping-tapa valitse China Post Air Mail tai Bptop.news Standard Shipping tai ePacket tai DHL tai UPS, mutta se kuluttaa enemmän rahaa suomi.

2. Ei Riita pyydän : älä avaa riita 60 päivän sisällä (Brasilia 90 päivää) , se on tervetullut, let ' s säilyttää liiketoiminnan hyvä suhde, Kiitos ystävällisistä ymmärrystä.

a. Jos Vahvista Aika on tulossa pian, mutta et ole vielä vastaanottanut tilauksesi, ota yhteyttä minuun (Jotta Viesti, tai Lähettää Viestin Ostaja), aion laajentaa toimitusaika sinulle.

b. Jos 60 päivän jälkeen (Brasilia 90 päivää) et vieläkään saa tavarat, ota yhteyttä minuun (Jotta Viesti, tai Lähettää Viestin Ostaja), minä palautamme täyden rahat sinulle.

Maaginen Ultra Ohut Pehmeä TPU Valoisa Alkuperäinen Läpinäkyvä fluoresenssi Pii Puhelin tapauksessa Samsung Galaxy Grand Prime G530H

Koko for sansung samsun sumsung sumsang galaxie samsun galaksi gelaksi caseTuotemerkki mksupMateriaali Samsung puhelimen kuori laukku Valoisa Alkuperäinen Läpinäkyvä puolustajaMuoto Samsung puhelin tapauksessa celular Maaginen Ultra Ohut Pehmeä TPU-cellYhteensopiva Brand SamsungYhteensopiva Samsung Malli Galaxy GrandRetail Package NoSuunnittelu Urheilu,Vintage,TavallinenToiminto Likaa hylkiväFeature1 telefonen ghuthan guthain puhelin puhelimelle puhelimen puhelimeenOminaisuudet Samsung Galaxy g530 varten sansung samsun sumsung sumsangFeature2 willour omhulsel concha carapaca skal guscio para per kaada telefonMitat Galaxy G530 tapauksessa funda tapauksessa Galaxy Grand Prime G530H silikoniMalli Numero Matkapuhelin kuori capa capinha kryty Cove Laukku Mobile Mobil Phon movilAsennus Samsung laukku kansi celular fluoresenssi Piitä, alumiinia, puhelinTyyppi Galaxy G530 puhelin ajax kannen Puhelimen tapauksessa Samsung neste

Asiasanat: tapauksessa Samsung Galaxy, Tapauksessa Samsung, Puhelin tapauksissa, Halvat tapauksessa samsung galaxy, Korkea Laatu tapauksessa samsung, Kiina matkapuhelin tapauksissa Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana