DIY 5D koko pora diamond kirjonta "leopard" Diamond Maalaus Cross Stitch Käsitöitä Tekojalokivi mosaiikki koristelu maalaus KY

  • Paketin Koko: 50cm x 8cm x 8cm (19.69in x 3.15in x 3.15in)
  • Pakkauksen Paino: 0.5kg (1.10lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
Saatavuus: Varastossa

SKU: b932

€4.91 €3.83

Tuotemerkki : KAMY YI Porduct nimi: Uuden sukupolven DIY diamond maalaus Diamond tyyppi: Koko pora diamond Pakkaus: Väri Laatikko / Pussi Koko: jos haluat muita kokoja,ota meihin yhteyttä,voimme muokata sitä

1:Koska raja mittaus, todellinen koko on varmasti joitakin pieniä virheitä (alle 2cm).

2:koko myymälästämme tarkoittaa yleensä Kuvan Kokoa .

Pohjan HD-canvas

Erät sisältävät: pora,kangas,tarjotin,kohta timantti pora kynä,liimaa,A4,laatikko/paperi-paketti Vinkkejä : ole hyvä ja tarkista huolellisesti, kun olet vastaanottaa tavaroita,jos on ongelmia,ota sopimuksen meille

1:Avaa paketti,tarkista sarjat, onko kaikki osat ovat täydellisiä tai ei. 2:Tarkista hartsi timantteja väri ja vastaava väri koodi 3:Valitse merkki (symboli),etsi vastaava ruutu 4:Käytä kynä poimia timantti,laita se vastaa kanta 5. Kun olet valmis, paina kevyesti alas timantteja kanssa käsi pitää ne tiukasti kiinni. HUOM: ole hyvä ja täytä koko nimesi, mukaan lukien etunimi,toinen nimi ja sukunimi, kun maksun suorittamisesta.

Ole hyvä ja täytä oikea osoitteesi, mukaan lukien asunto n: O,Katu,Kaupunki, Alue ja Maa,Muuten paketti saattaa todennäköisesti palannut!

Leikkaa,tehdä,mittaus voi aiheuttaa koko poikkeama (plus ja minus1-2cm vaihtelu),väri poikkeama johtuu näytöt,sää,valaistus ja muut tekijät,Kuvia on eri väri eri näyttöjä, mutta tämä ei vaikuta ulkonäkö maalaus,yritä ymmärtää.

Hyvä ostaja, jos et ole tyytyväinen meidän tuote ja palvelu, ota yhteyttä ennen lähtöä negatiivista palautetta, niin me yritämme parhaamme ratkaista ongelmia ja tehdä sinusta tyytyväinen. Tämä on erittäin tärkeää meille, ja kiitos ymmärrystä.

Kiitos käynnistä ja hyvää päivänjatkoa. [Vinkkejä]:hartsi diamond syömäkelvottomia, älä anna lasten leikkiä onnettomuuksien välttämiseksi, kuten nielemisvaikeuksia.

Koko 20x25cm, 25x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x70cm, 60x80cmMateriaali HartsiUseita Värejä 30-45Ulkoinen Pakkaus Värillinen LaatikkoTimantti Muoto PyöreäLomake YhdenLiittämällä Alue KokoRunko NoTuotemerkki KAMY YIKäytä MaalauksiaTyyli EuroopassaKangas Pakkaus Menetelmä RullalleKuvio Tyyppi Eläinten

Asiasanat: 5d koko pora, maalaus cross stitch, Diamond Maalaus Cross Stitch, Halpa 5d koko pora, Korkea Laatu maalaus cross stitch, Kiina diamond maalaus cross stitch Toimittajat.

Marysyaislove 2018-01-03

came package fast, about two weeks шла

Kirjoita arvostelu

Arvosana