10kpl Sormustin Cross Stitch Työkalu Taide Käsityöt Ompelu Neula Arts Veneet Ompelu Työkalut Lisävaruste Diy Tilkkutäkki Työkalut Säädettävä Koko

  • Paketin Koko: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
  • Yksikkö Tyyppi: paljon (10 kpl/erä)
  • Pakkauksen Paino: 0.03kg (0.07lb.)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b869

€1.10 €1.02

[xlmodel]-[custom]-[37110]

[xlmodel]-[custom]-[37110]

[xlmodel]-[custom]-[37110]

[xlmodel]-[custom]-[37110]

[xlmodel]-[custom]-[8888] tuotteen kuvaus tilaukset 5 olisi Mitään Seuranta Tiedot tavalla Voit Valita Kiina Post Rekisterin Air Mail. Sillä tilaukset > $5, Ilmainen Toimitus kautta China Post Rekisterin Air Mail Voimassa seurantanumeron. Käyttö: ompelu

Nimi: sormustin

Väri: Hopea

Myynti: 10kpl

Koko: Voit muuttaa.

[xlmodel]-[photo]-[0000] Valokuvat Lista

[xlmodel]-[tuotteet]-[8888] Pidät ...

[xlmodel]-[custom]-[37109]

[xlmodel]-[custom]-[37109]

[xlmodel]-[custom]-[37109]

[xlmodel]-[custom]-[8888] Palvelun Toimitus:

1: Maailmanlaajuinen Toimitus.(Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO-osoite)

2: tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3: Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoite, tilaus-osoitteen On vastattava vastaanottajan osoite. On Vastattava.

4: Palvelu Kauttakulku-Aika on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

5: Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

Maksu:

1: Me accepte Alipay Bptop.news.

2: Voit maksaa Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi ja pankkisiirto.

3: Kaikki maksu on hyväksytty läpi turvallisuus-maksu-prosessori ESCROW.

4: Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

Vaihto-Politiikka:

1: 12 kk Valmistajan Takuu. Ostaa luottavaisin mielin! Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2: Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, ota palauttaa sen 30 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Ota yhteyttä minuun ennen kuin palauttaa se.

3: Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palasi meille takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi.

4: Return toimituskulut maksaa Ostaja.

Palaute:

1: Meidän tulee jättää POSITIIVISTA PALAUTETTA saatuaan maksun.

2: Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen!

3: Ota yhteyttä, jos et ole tyytyväinen kohteen jälkeen vastaanottaa sen, Emme anna sinulle tyydyttävä ratkaisu, ennen kuin jättää Neutraali tai Negatiivinen Palaute.

Toimitus: 1: Maailmanlaajuinen Toimitus.(Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO osoite) 2: tilausten käsittelyn oikea-aikaisen maksamisen jälkeen todentaminen. 3: Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoite, tilaus-osoitteen On vastattava vastaanottajan osoite. On Vastattava. 4: Palvelu Kauttakulku-Aika on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 5: Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! Maksu: 1: Emme accepte Alipay Bptop.news. 2: Voit maksaa Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi ja pankkisiirto. 3: Kaikki maksu on hyväksytty läpi turvallisuus-maksu-prosessori ESCROW. 4: Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen. Vaihto-Politiikka: 1: 12 kuukautta Valmistajan Takuu. Ostaa luottavaisin mielin! Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. 2: Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, ota palauttaa sen 30 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Ota yhteyttä minuun ennen kuin palauttaa se. 3: Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palasi meille takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. 4: Return toimituskulut maksaa Ostaja. Palaute: 1: jätämme POSITIIVISTA PALAUTETTA saatuaan maksun. 2: Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! 3: Ota yhteyttä, jos et ole tyytyväinen kohteen jälkeen vastaanottaa sen, Emme anna sinulle tyydyttävä ratkaisu, ennen kuin jättää Neutraali tai Negatiivinen Palaute.

Nimi SormustinMyynti 10kplTuotemerkki AliWuznväri hopeaKäytä OmpeluMateriaali Ruostumaton TeräsTyyppi Sormustin

Asiasanat: Tilkkutäkki Työkalut, tarvikkeet tilkkutäkki, neula käsityöt, Halpa tilkkutäkki työkalut, Korkea Laatu tarvikkeet tilkkutäkki, Kiina neula käsitöitä Toimittajat.

Sejlarmyn 2017-12-15

These will be great for my quilting friends. Thank you

Kcllimson Roman 2017-12-11

good r good and like the description but the seller does not follow the buyer's instructions in the packing issue..........

Live Just 2017-12-16

slightly larger month. 10 pcs пробовались have not in working

Viktorveprikov 2017-12-09

metal and all good, only small.

Brunette Baby No 1 2017-11-14

thank you for your much very excellent product. for quality and fast delivery!!! sincerely, usoltsev mikhail pavlovich. excellent thank you very much for your item for quality and fast delivery!!! with respect, michael усольцев павлович.

Kirjoita arvostelu

Arvosana