REALSHINING Diamond Kirjonta 5D DIY Diamond Maalaus Musta Valkoinen Torni Diamond Maalaus Cross Stitch Tekojalokivi Kodin Sisustus D01

  • Pakkauksen Paino: 0.2kg (0.44lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46347

€7.36 €4.64

Otsikko : REALSHINING Diamond Kirjonta 5D DIY Diamond Maalaus Musta Valkoinen Torni Diamond Maalaus Cross Stitch Tekojalokivi Kodin Sisustus D01

Huomautus: Me kaikki timantti maalaus Ki ts eivät sisällä ulkopuolella frame border! Jos malli ja koko ei ole tyydyttää sinua myymälästämme. Kerro minulle, mikä malli ja koko pidätkö, me custom-tehdä sinulle ja antaa sinulle kohtuullinen hinta.

Timantti kankaalla Koko:Kuten Edellä

Vaikutukset

Suurempi koko, parempi vaikutus! jokainen timantti koko: 2,5 x 2,5 mm. jos kuva on monimutkainen, pieni koko ei ole kovin hyvä! jos tarvitset suuren koon mitään kuvia, ota meihin yhteyttä!

Meistä

Meidän timantti kuvio puolivalmiita tuotteita, ei sisällä runko. Tarjoamme kirjonta, timantti työkalut valmistaja. ja meillä on 20% enemmän timantteja on lähetetty! Vaikka meidän tuotteita ei ole halvin, mutta laatu meidän tuotteita on paras! kun olet valmis, voit lähettää kuvia kuvia meille, me näytämme sen asiakkaat ympäri maailmaa arvostavat!

Palaute

joten palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehittäminen, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuotteita ja palveluita. se tulee vain vie 1 minuutti. Kiitos! jos et ole tyytyväinen tuotteita ja palveluja, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negotive ja neutraali palaute. me yritämme parhaamme tyydyttää sinua. Kiitos!

Express toimitus

Huomio! olemme kansainvälinen myyjä manner-Kiina. PLEASE, OLE KÄRSIVÄLLINEN! Me tarjoavat yleensä tavanomainen kansainvälinen lentoposti. Se voi olla noin 10-25 työpäivää toimitus. jos sinulla on kysyttävää tai jokin erityinen pyyntö, ota meihin yhteyttä. vastaamme 24 tunnin aika-ero meitä.

Materiaali HartsiKäytä Koti sisustus&wall art&wall sisustusLomake ErillinenHinta Alin ,Paras ja kilpailukykyinenKangas Pakkaus Menetelmä RullalleUseita Värejä 30-45Runko NoKoko size 20x20cm, size 25x25cm, size 30x30cm, size 40x40cm, size 50x50cmTyyli ModerniLiittämällä Alue KokoKuvio Tyyppi LuonnonkaunisTimantti Muoto SquareUlkoinen Pakkaus Yli 30x40cm laatikko pakkaus,alla 30x40cm pussi pakkaussarjat sisäinen yksityiskohtaTuotemerkki RealShiningTeema Musta Valkoinen Torni

Asiasanat: maalaus cross stitch, Diamond Maalaus Cross Stitch, 5d Diy, Halpa maalaus cross stitch, Korkea Laatu diamond maalaus cross stitch, Kiina 5d diy Toimittajat.

Pookey123 2018-03-08

Thank you!

Kirjoita arvostelu

Arvosana