Ompelu-työkalu Ribbon Kirjonta neulepuikot asettaa PN-001PK

  • Paketin Koko: 25cm x 10cm x 5cm (9.84in x 3.94in x 1.97in)
  • Pakkauksen Paino: 0.25kg (0.55lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
Saatavuus: Varastossa

SKU: b1233

€20.44 €19.01

Maksu hyväksymme Escrow. Ota meihin yhteyttä saat lisätietoja siitä, miten voit maksaa tai tiedustelut koskien maksua.

Toimitus Emme ole vastuussa perillesaamattomat-osoite. Pidätämme oikeuden veloittaa postikuluja jälleen palannut kohteita johtuen väärä osoite. Tuote lähetetään ulos kuluessa 24-48 tuntia sen jälkeen, kun selvä maksu (ilman viikonloppu ja loma). Saapumisaika:

1. Air Mail: 15-30 päivää

2. EMS: 5-10 päivää Satunnaisesti, se saattaa hidastaa, koska paikallinen Asiakkaan lupaa. Jos ei saada kohteen 30 päivän jälkeen, ota meihin yhteyttä ratkaista se. Emme tarjoa yhdistää suomi. Emme ole vastuussa tullia tai veroja oman maan.

Return 1 Vuoden Takuu, Tarjouksen luottamusta! Kaikki tuotteet ovat 100% upouusi. Kaikki tuotteet on testattu ennen lähettämistä. Voimme vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa sen jälkeen, kun olet saanut sen, jos se on viallinen. Palautettavan tuotteen on oltava kaikki alkuperäiset pakkaukset ja tarvikkeet Hyväksyntä Paluu Koodi. Ostaja on vastuussa palaavat postikulut. Olemme vastuussa postikulut korvausinvestoinnit. Palautus tehdään saatuaan palautetun kohde. Se voi kestää jopa 3 työpäivää prosessi palauta sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.

Muut KAIKKI tuotteet on pakattava Ilman vähittäiskaupan ruutuun. Pyrimme ansaita 100% täydellinen "Viiden Tähden" tulokset sinulta. Star-tulokset ovat meille erittäin tärkeitä. Jos mitään tapahtumaa ei vastaa odotuksia. OTA MEIHIN yhteyttä JA ANTAA MEILLE MAHDOLLISUUDEN TEHDÄ ASIOITA OIKEIN, ennen kuin sinun jättää palautetta.

Materiaali Muovi+ ruostumaton teräsTuote PN-001PKTyyppi Neulominen NeulaTuotemerkki fengxingtimelyKäytä Kirjonta

Asiasanat: Puikot, neula neulonta asettaa, ompelu asettaa, Halpa puikot, Laadukas neula neulonta asettaa, Kiina ompelu asettaa Toimittajat.

Serfio1995 2017-12-12

funny i have received product but it will work out est-ce .... i have already been lucky evil with other supplier. it not seller product

Kirjoita arvostelu

Arvosana