Nestemäistä Typpeä (LN2) Sumutin Freeze Hoidon Väline Uint 500 ml 16 oz w/ 9 jäädytetty päät

  • Pakkauksen Paino: 2.1kg (4.63lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 25cm x 46cm x 14cm (9.84in x 18.11in x 5.51in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b140

€130.06

Olemme Cnscope,ja olemme ammatillinen mikroskoopin toimittaja, meillä on oma tehdas ja on myös useita co-operative yrityksiä,joten meillä on useita mikroskoopin osa,tulevaisuudessa tulee olemaan enemmän lueteltuja tuotteita myymälästämme,meillä on omat teknikot tarkista kaikki kohteet ennen lähetti,ja myös ammatillinen työntekijöiden pack pakkaus,joten ei ole ylimääräisiä huolia.tervetuloa tarjouksen,jos sinulla on lisää kysymyksiä pls yhteyttä ensin,kiitos.

tervetuloa wholsaler !!saat mitä haluat!!

Nestemäistä Typpeä (LN2) Sumutin Freeze Hoidon Väline Uint 500 ml 16 oz w/ 9 jäädytetty päät

Tuotteen Ominaisuus: Kapasiteetti: 500ml Koko: Korkeus 22 cm (8,7") / halkaisija 7,9 cm (3.1") / Putki 11 cm (4.3") / Kahva: 11.5 cm (4.5") / Kannen Halkaisija 5 cm (2,0") Brutto paino: 2000 g / 4.4 bls Vinkkejä: 1. ei ole painiketta virtauksen ohjaus kahva se. Mutta sumutin on kytkin huuleen, vain kiertää sitä, niin voit virtausta. Ja joukossa 9 jäädytetty päät on 8 jäädytetty päät ilman reikä ja 1 jäädytetty pää, jossa reikä. 2. Älä pidä teräs putki kiertää kansi. 3. Se ei sovellu pitkäaikainen varastointi nestemäistä typpeä (säilytysaika keskuudessa 12 - 20 tuntia ympäristön lämpötilan mukaan.) Huomio: ei ole nestemäistä typpeä sisällä, kätevä kuljetus. Joten sinun täytyy ostaa nestemäistä typpeä yksin, kiitos ymmärrystä. Korkea laatu ja tarjouksen, se on varma. Suunnattu tehdas,tervetuloa tukkuliike!!

Maksu:

Me hyväksymme escrow,länsi-unionin,pankki siirto ja Money Gram.

Koko maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa sen jälkeen, kun huutokauppa päättyy. Erittäin Arvostettu

Toimitus:

Jotta voitaisiin vähentää kustannuksia asiakkaille,Me yleensä aluksen kohteet seuraavat maat ja piirit ilmaiseksi lentopostina, kestää yleensä 10-28 päivän päästä.(jos et voi hyväksyä tätä pitkään aikaa toimittaa,pls älä tarjouksen se,kiitos!)

-Hong Kong, Macao

-Japanissa, Koreassa, Taiwanissa

-Malesia, Singapore

-Australia, Uusi-Seelanti

-Belgia, iso-BRITANNIA, Tanska, Suomi, Kreikka, Irlanti, Italia, Luxemburg, Malta, Norja, Sveitsi,Saksa,Portugali,

Ruotsi, Ranska, Espanja, Itävalta

-USA, Kanada

Tilauksia muista maista ,lähetä meille sähköpostia, ennen kuin teet tilauksen.

Paluu:

Tarjoamme 14 päivän palautusoikeus. 100% tyytyväisyys on meidän tavoite!

Jos sinulla on jokin ongelma, kun saat paketin lähetä meille sähköpostia ensimmäinen asap. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia sinulle .

Paikka alkuperämaa Kiina (Manner)Todistus CE,ROSHDIY Tarvikkeet LviVolue 500mlToiminto Nestemäistä Typpeä

Asiasanat: väline, melodica, välineen analyysi, instrumentaali jackson, Halpa väline, melodica, Korkea Laatu väline analyysi, Kiina instrumentaali jackson Toimittajat.

Purumpul 2018-03-23

GOOD

Kirjoita arvostelu

Arvosana