2kpl/Paljon Ulompi Halkaisija 8mm Sylinteri Liner Lineaarinen Rautatie-Akselin Optinen Akseli upouusi

  • Yksikkö Tyyppi: paljon (2 kpl/paljon)
  • Paketin Koko: 55cm x 6cm x 6cm (21.65in x 2.36in x 2.36in)
  • Pakkauksen Paino: 0.5kg (1.10lb.)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46668

€8.74 €8.13

Kuvaus:

Ulkohalkaisija 8mm Sylinteri Liner Lineaarinen Rautatie-Akselin Optinen Akseli - Materiaali: laakeri varastaa,GCr15 - Kovuus: HRC62 - Tarkkuus: g6 h6 - Pinnan karkeus: Alle 1,5 µM(Rmax) - Pinta-kova-paksuus: 0.8 μ~3mm - ulkohalkaisija: 8mm - Staightness: Alle 5µM/100mm - Hard chrome paksuus: 3.0 µM(Rmax) Se on brand new, hyvä laatu ja korkea suorituskyky

Toimitus Aluksen USA:7-15 päivää Aluksen muut maat:15-35 päivää Huomautus:Brasilia/ Venäjä /Ukraina kestää paljon pidempään kuin muissa maissa,joten palautus aika on enintään 60 päivää. Kohteen lähetetään 48 tuntia sen jälkeen, kun koko maksu on vastaanotettu, lähetämme tilauksia kautta Rekisteröity Ilma-Mail (Sisältyy seurantanumeron) Kiinassa Post Air Mail.

Palautusoikeus 100% Tuotto - Takuu 30 päivää Emme vastaanota palautuksia vaihtaa tai palauttaa 30 päivän kuluessa kohteita toimitus. Kohteet tulee olla alkuperäisessä kunnossa, ei ole kuluneet tai muuttaa. Me ei korvaa palautuksen toimituskulut.

Palaute Kun olet saanut oman kohteen, ota jättää palautetta meille, koska tämä ilmoittaa meille, että olet saanut kohteita. Me todella tarvitsemme teidän positiivista palautetta ja 5 Tähden arviota, kun vastaanotat tilauksesi, annamme sinulle positiivista palautetta. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Jos sinulla on ongelma tai kysymys lippuostoksesi, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä tahansa palautetta. Ja anna meille mahdollisuus kohtuullisesti korjata kohtuullisessa ajassa, mitä sinun huolenaihe voi olla. Negatiivinen palaute ei ratkaise mitään. Olemme aina valmiita selvittää asiat. Joten rohkeasti yhteyttä meihin.

Asiakaspalvelu Olemme täällä auttaa tuotteen kanssa kysymyksiä, jotta tilan ja palaa. Sitoutumistamme sinulle on vastata e-mail 24 tunnin kuluessa, viikonloppu 48 tuntia. Lähetä meille sähköpostia kysymyksiä tai huolenaiheita sinulla voi olla.

Myyntiehdot Tuonti tullit,verot ja minä vastaan tästä ei sisälly hintaan tai rahtikuluja.Siellä maksut ovat ostajan responsibity tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista. Meillä on yleensä merkki tavarat edullisia tulli-ilmoituksessa ja yritämme auttaa sinua minimoida tai välttää GST-tai V. A. T. tai muut tuontiverot,mutta emme voi guarance ei verorasitus kuin se on, riippuu maan politiikkaa. Kiitos Ja onnea!

Pinnoitteet MuutMalli Numero Muutpituus 8x300 mm, 8x200 mm, 8x500 mm, 8x600 mm, 8x400 mmRakenne MuutVääntömomentin Kapasiteetti Ei mitäänTuotemerkki PAWZYQMateriaali Teräs

Asiasanat: 8mm lineaarinen akseli, 8mm akseli, lineaarinen rautatie-akseli, Halpa 8mm lineaarinen akseli, Korkea Laatu 8mm akseli, Kiina lineaarinen rautatie-akseli Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana