Tukku" Alkuperäinen Uusi 5-tuumainen Kosketusnäyttö GARMIN nuvi 50 50LM 50LMT GPS-Touch-näyttö digitizer paneeli korvaaminen

  • Pakkauksen Paino: 0.25kg (0.55lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 25cm x 15cm x 7cm (9.84in x 5.91in x 2.76in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b1326

€6.95

Hyvät Asiakkaat: haluaisimme käyttää tätä tilaisuutta kiittää teitä ystävällisistä tukea koko tämän ajan . Ota ystävällisesti huomioimaan, että yrityksemme on suljettu 8 Feb 23 Feb,2018 noudattamista perinteinen Kiinalainen fastival, kevätjuhla, anteeksi mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Aikana tällä kertaa . jos sinulla on mitään tarvetta voit myös tehdä uusia tilauksia, lähetämme ulos niitä, kun tulemme takaisin töihin 23 Feb. jos sinulla on ongelmia ota ystävällisesti lähetä Sähköpostia minulle .minä vastaamme sähköpostiisi mahdollisimman PIAN. Pidetään yhteyttä. Onnea sinulle ja perheellesi Shenzhen Skylarpu Electronic Technology Co.,Oy Tukku" Alkuperäinen Uusi 5-tuumainen Kosketusnäyttö GARMIN nuvi 50 50LM 50LMT GPS-Touch-näyttö digitizer paneeli korvaaminen

Malli Numero: nuvi 50 näytön

Tila: Alkuperäinen Uusi

Olemme LCD-Tukkuliike Kiinasta,ota vist meidän yhtiön verkkosivuilla

saadaksesi lisätietoja.

mitä me myymme on aivan kuin kuva osoitti.

Toimitus:

Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteet 3 päivän kuluessa kun maksu on suoritettu.

Emme uarantee toimitusaika kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu.

Palautus:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.

Takuu & Huolto:

Tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata.

Tarjoamme myös 12 kuukauden ilmainen huolto. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Jos jokin osa on pakollinen vaihdettava, ostajan tulee myös maksaa kustannukset osat on vaihdettava.

Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Koko 5 "Tuotemerkki skylarpuTuotteen Tyyppi 4-johdin Resistiivinen Kosketusnäyttöulkoinen ulottuvuus 120mm*73mmNäyttö 4.3"Kaapelin pituus 19MMTyyppi ResistiivinenKäyttöliittymä Tyyppi SarjaYhteensopiva Brand skylarpuMalli Numero nuvi 50 Kosketusnäyttö

Asiasanat: näytön radio, kosketusnäyttö laturi, kosketusnäyttö puhelin, Halvat näyttö radio, Laadukas kosketusnäyttö laturi, Kiina kosketusnäyttö puhelin Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana