6 kpl M8 15-55mm Moottoripyörä Ti Titaani Pultti ruuvit Kultaa Paloi Väri Motor Bike Hexagon Ontto Laipan ruuvit Ti kiinnitin

  • Paketin Koko: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Yksikkö Tyyppi: paljon (6 kpl/erä)
  • Pakkauksen Paino: 0.4kg (0.88lb.)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b275

€28.63

KUVAUKSET

Tekniset tiedot

Kunto: uusi, neutraali paketti

Materiaali: 6AL4V Titaani Gr. 5 (TC4)

Pää: Kuten on esitetty

Koko: M8 kaikki pituudet Moottoripyörän DIY

Väri: Alkuperäinen Ti Väri/Kullan Väri/Useita(Poltettu/rainbow) Väri

Muut: 6 kpl / paljon

Edut: Kevyt, Korkea lujuus, Hyvä korroosionkestävyys, Korkea lämpö-intensiteetti,Hyvä matala t empreature suorituskykyä

Sovellukset: rautakauppa, Urheilu Varusteet, Motocycle DIY, Kehykset, levyjarrut, Kiinnikkeet,

Putket, Auton ja Polkupyörän M odification

Tuotetiedot

Titaani Sovelluksia

Titaani kiinnittimet ovat parhaiten tunnettu on vahva, kevyt ja korroosionkestävä. Yksi ominaisuus, joka erottuu verrattuna muihin metalli kiinnikkeet on, että titaani kiinnittimet on korkein lujuus-paino-suhde, jonka tiheys 4.51 g /cm 3 . Esimerkiksi titaani on 4 kertaa vahvempi kuin 316 ruostumatonta terästä lähes puolet painosta. Tämä tekee titaani kiinnittimet ihanteellinen sovelluksiin, jotka vaativat sekä kevyt paino ja erinomainen lujuus, kuten öljy-ja kaasu - (alas reikä), ilmailu -, sotilas-ja urheilukauppa .

Titaani-kiinnikkeet ovat myös ainutlaatuinen metallien kemiallinen käsittely teollisuus käsittelyyn klooria (märkä) ja kloori yhdisteiden vesiliuokset. Titaani-kiinnikkeet ovat täysin kestävät ratkaisut kloridit, hypokloriitit, kloraatit, perkloraatit ja klooridioksidi. Seurauksena titaani kiinnittimet ovat usein käyttää sisällä klooria liittyvillä aloilla, kuten sellu-ja paperi-ja kloori-alkali / valkaisuainetta.

Titaani-kiinnikkeet ovat myös erinomainen materiaali estää meriveden korroosiota . Koska titaani kiinnittimet voi vastustaa korroosiota meriveden jopa lämpötiloissa niinkin korkea kuin 500°F (260°C) sekä selviytyä ocean syvyydessä yli kilometrin pinnan alla, titaani kiinnittimet käytetään kaikkialla öljy-ja kaasu -, suolanpoisto-ja meriteollisuus.

MOQs (Vähäinen tilausmäärä): Meillä ei ole MOQ vielä hinta irtotavarana järjestyksessä on paljon lo

wer kuin pienempi, jotta, koska tuotantokustannusten eroja. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme henkilö on lainausmerkeissä.

Titaani Sovelluksia, Titaani kiinnittimet ovat parhaiten tunnettu on vahva, kevyt ja korroosionkestävä. Yksi ominaisuus, joka erottuu verrattuna muihin metalli kiinnikkeet on, että titaani kiinnittimet on korkein lujuus-paino-suhde, jonka tiheys 4.51 g /cm3. Titaani-kiinnikkeet ovat myös ainutlaatuinen metallien kemiallinen käsittely teollisuus käsittelyyn klooria (märkä) ja kloori yhdisteiden vesiliuokset. Titaani-kiinnikkeet ovat myös erinomainen materiaali estää meriveden korroosiota. Koska titaani kiinnittimet voi vastustaa korroosiota meriveden jopa lämpötiloissa niinkin korkea kuin 500°F (260°C) sekä selviytyä ocean syvyydessä yli kilometrin pinnan alla. Toimitus Voimme tarjota ilmainen toimitus useimmat tuotteet. Jotkut ovat talous, merenkulku ja jotkut ovat kanssa express shipping. Vain jäljitettävissä kirjattuna kirjeenä käytetään tilauksia. Seuranta numero päivitetään järjestyksessä tai järjestyksessä viestin lähetyksen jälkeen tehty. Voit nähdä seuranta tiedot sen jälkeen, kun muutaman päivän kuluttua seurantanumeron post. Rohkeasti yhteyttä meihin apua, jos et voi seurata paketin. Talouden shipping, on monia vaihtoehtoja, kuten Bptop.news Standard Shipping, ePacket, Korea Post, POS Malesia, Erityistä Line Yanwen, jne. Useimmat paketit voidaan toimittaa sisällä 10-35 päivää, mutta joidenkin maiden, talouden toimitus voi kestää jopa 60 päivää (Brasilia voi kestää 90 päivää). Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos voimme olla mitään apua. Express shipping, FedEx IE&IP, UPS Saver&Nopeutettu, DHL, DPEX ovat enimmäkseen käytetään. Bptop.news Palkkio Toimitus, EMS, Jodlaus, SF Express ovat myös saatavilla. Express toimitus kestää yleensä 4-12 päivää toimitus. Magneetteja, se voi kestää 1-2 päivää

Jälkeen-Myynti ja Palaute Se on meidän ilo tehdä kauppaa kanssasi ja toivottavasti olet tyytyväinen meidän tuotteita ja palveluita. Olisimme hyvin kiitollinen, jos voisitte jättää meille 5 tähteä positiivista palautetta. Jos siellä on jokin ongelma, logistiikka tai tuotteita, ota varmista, että ota yhteyttä ennen lähtöä negatiivista palautetta. Meillä on täydellinen huoltopalvelut järjestelmän palveluksessanne koko ajan. Siellä on aina tapa ratkaista ongelma, jonka viestintää ja keskinäistä ymmärrystä. Voit ottaa meihin yhteyttä alla tavoista:

A. Via Bptop.news Viesti tai Tilata Viestit

B. Kautta Trade Manager

C. Kautta Sähköposteja tai muita yhteystietoja

Annamme 15 Päivän ehdoton palauttaa palautusta palvelun takuu, vaikka tuote saapui kunnossa.

OSTOKSIA KANSSAMME, OSTOKSET ILMAN RISKIÄ!

Yhteys hexagon Kartio Levy jne.Mitat 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 45mm, 50mm, 55mmMalli Numero HMME TIMateriaalit Titaanipituus As DescribedMateriaali titaani metalliseosväri Kuten edellä, Ti, Kulta, Useita Väri, SininenPalvelu 15-Päivän ehdoton palaa palautustaMuut Dropshipping SaatavillaDIY Tarvikkeet Metallintyöstöön

Asiasanat: kiinnitin pin, kiinnitä työkalut, m8 mobile, Halpa kiinnitin pin, Korkea Laatu kiinnitä työkalut, Kiina m8 mobiili Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana