Moottoripyörä Edessä Jalkatuki Jalka Tapit Lepää Polkimet DUCATI 899 Panigale-Panigale 1199 2012-2012 2013

  • Yksikkö Tyyppi: Asettaa
  • Paketin Koko: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Pakkauksen Paino: 0.18kg (0.40lb.)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46562

€6.54 €5.63

Jalka Tapit

100% Upouusi

Materiaali: Alumiini-Korkea Laatu-Helppo Asentaa, Kuva näytetään on tarkka kohde, saat

Fit F tai:

Ducati 899 Panigale 2014-2015

Ducati Panigale 1199 2012-2014

1.Älä osta jos et vahvista voit käyttää niitä vain kysyä meiltä yksityiskohtainen piirustus jos haluat tarkistaa, onko ne ovat kunnossa. 2.Saat kohteen sames kuvia. ehkä jotkut ero väri, koska valo kuvauksen aikana.

3.Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta. Se tarkoittaa, että varustamo perii nämä maksut sinulta, jos haluat saada kohteita.

1.Koska meidän hyvä ostaja, kunpa voit antaa meille positiivista palautetta jälkeen saat laadukkaat tuotteet. Meillä on aina alennus tai lahjan toisen ostaa asiakkaita, jotka antavat meille positiivista palautetta. 2.Näytimme toimitus aika asiakkaat, joten älä jätä meille negatiivinen palaute, jos paketti saapui myöhään, se on aiheuttanut varustamo. 3.Älä epäröi lähettää meille sähköpostia, jos kysymyksiä, me vastaamme 12 tuntia. Älä avaa riita tai jättää negatiivista palautetta helposti , luota meihin ja lähetä meille sähköpostia suoraan , kaikki ongelmat voidaan ratkaista. Alipay Parempana. T T ,Länsi-Unionin ,Paypal myös olla hyväksyttävää. 1.Ota meihin yhteyttä sähköpostitse 30 päivän kuluessa, jos et tarvitse palauttaa. 2.Paluu tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, lähettää kohteen takaisin osoite kertoa. 3.Kauppahinta palautetaan, mutta toimituskulut ei palauteta, jos ostajat ostaa tuotteita virhe ,ostajat tarvitsevat varaa palaavat toimituskulut . 4.Ostajat voivat vaatia täysi tuki sisältää toimituskulut tai muuttaa tuotteita ilmaiseksi, jos olemme kirjoittaneet väärin tuotteet, jäi paketti, jonka varustamo , huono laatu tai tuotteet ovat rikki kuljetuksen aikana(edellyttää selkeitä kuvia tuotteet ja paketit). 1.Toimitusaika seuraavasti: 2. Ehkä siellä on jokin viive, kuten varustamon tai tulli, toivotan teille yhteyttä, jos viivästys , mutta ei avaa riita, koska se ei ole meidän virhe. 3. Kun valitset post by express, joskus emme viesti kuriiri valittu , koska siellä on joitakin ongelma tullaus tulli, ja ehkä toimitusaika ei ole nopein

Kohteen Leveys 5cmKohteen Tyyppi Jalka LepääMallin Nimi Tuhat sata kolmetoistaMateriaali Tyyppi AlumiiniKohteen Korkeus 2cmKohteen Paino 0.115kgTuotemerkki CAKENKohteen Pituus 11cm

Asiasanat: Edessä Jalka Tapit, moottoripyörä jalkatuki, Jalka tapit, Halvat edessä jalka tapit, Korkea Laatu moottoripyörä jalkatuki, Kiinan jalka tapit Toimittajat.

Artrhodamanangan 2017-12-05

Ok

Kirjoita arvostelu

Arvosana