Varten HPI Bullet ST 3.0 MT / WR8 RTR-Kit Alumiini Takana Hub Rahdinkuljettajan Set (L/R) - AL. Korvaa #108021 Vara-Vaihtoehto Osat Päivittää

  • Paketin Koko: 15cm x 15cm x 12cm (5.91in x 5.91in x 4.72in)
  • Yksikkö Tyyppi: Pari
  • Pakkauksen Paino: 0.04kg (0.09lb.)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b1401

€7.53

Alumiini Takana Hub Rahdinkuljettajan Set (L/R) - AL. Korvaa #108021 Vara-Vaihtoehto Päivittää Osat Varten HPI Bullet ST 3.0 MT / WR8 RTR Kit

Tervetuloa harrastus-Alue.Tarjonta eri R/C-mallit ja osat.Hyvää laatua kohtuulliseen hintaan,Lisää meidät suosikki myyjät ja käy usein:)

√ Nopea toimitus ,Seuranta numero. Vastaanottaa kohteita,tai Lähettää/Hyvityksen.

√ Lähettää lahjaksi,julistaa alhainen Arvo

√ älä jätä meille mitään negatiivista palautetta ,Mitään ongelmia,ota Yhteyttä Ensinnäkin,me vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa.

√ Tukku-kysely,jätä meille viestin postilaatikkoon.

Kohde: Alumiini Takana Hub Rahdinkuljettajan Set (L/R) - AL.

Paketti Sisältää:

1x Alumiini Takana Hub Rahdinkuljettajan Set (L/R) - AL.

Ominaisuudet: Vaihda #108021 CNC-koneistettu tarkkuus.Lisääntynyt lujuus ja precisio

Compatibile: HPI Bullet ST 3.0 MT / WR8 WR8 FLUX KEN BLOCK RTR Kit

Huomautus: Tarkista mallista on manuaalinen yhteensopivuuden,tai ota meihin Yhteyttä.

Asiakastyytyväisyys, älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita ennen tai jälkeen ostaa. Meillä ovat sitoutuneet oman 100% tyytyväisyys. Maksu

On olemassa monia maksutapoja käytettävissä,maksuehdot saa tehnyt Escrow -, Visa -, MasterCard, Moneybookers, Western Union, pankkisiirto ja niin edelleen.

Voit valita menetelmä, joka on kätevin sinulle. Suojaa etuja, maksu on tilapäisesti hallussa Bptop.news, ja ei luovuteta meille, kunnes saat tilauksesi ja olemme siihen tyytyväisiä.

jos et tiedä, miten maksaa rahaa,

katso tämä link:http://help.Bptop.news/payment_method.html

Toimitus

1). Toimituskulut: Klikkaa “Shipping ja payment” - välilehti tuotteen tietosivulle, ja näet toimitustiedot. Voit laskea toimituskulut syöttämällä tarvittavat tiedot.

2). Time in transit: siirtoaika vaihtelee eri toimitustapoja.

3). Kohteen käsittelyaika: käsittelyaika tietyssä järjestyksessä vaihtelee tuotteen tyyppi ja optio-tila.

Palautusoikeus

Jos haluat vaihtaa vastaanotetut kohteet, sinun on otettava meihin yhteyttä 3 päivän kuluessa vastaanottamisesta tilauksesi. Ja sinun pitäisi maksaa lisää toimituskulut syntyneet ja erät palautetaan olisi pidettävä niiden alkuperäiseen tilaan.

Palaute

Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. Se tulee vain vie 1 minuutti. Kiitos!

Ajoneuvon Tyyppi AutotTekniset parametrit Arvo 2väri Punainen, OranssiKauko-Ohjaus-Oheislaitteet/Laitteet Hub HarjoittajaNeliveto Attribuutteja KokoontuminenPäivittää Osat/Tarvikkeet Pohja CTuotemerkki HobbyParkMalli Numero 0003Työkalu Tarvikkeet Kootaan luokanKäytä Ajoneuvot & Kaukosäädin LelutMateriaali metalliRC-Varaosat & Accs Liittimet/Johdotus

Asiasanat: Vaihto-Osat, varaosat, Osat, Halvat varaosat, Korkea Laatu varaosia, Kiina osien Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana