1 Pakkaus Puhdas Kuiva Toukat Kalastus / Proteiinipitoista Ravintoa Kala Syötti / Ruoka Talvi Karpin Kalastus Syöttejä

  • Yksikkö Tyyppi: Pakkaus
  • Paketin Koko: 12cm x 10cm x 2cm (4.72in x 3.94in x 0.79in)
  • Pakkauksen Paino: 0.08kg (0.18lb.)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b1593

€1.95 €1.83

1 Pakkaus Puhdas Kuiva Toukat Kalastus / Proteiinipitoista Ravintoa Kala Syötti / Ruoka Talvi Karpin Kalastus Syöttejä

Kuiva toukat

Määrä: 1 Pakkaus (noin 10 grammaa kuivattuja toukkia)

Puhdistettu, lemmikkieläinten ruoka grade, premium-luokan kuiva toukat kala/lintu/lemmikkieläimet, korkea suoja kalastus syötti varsinkin toimimasta talvella kertaa .

Tällä hetkellä, voit maksaa käyttämällä Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja pankkisiirto. Lisää maksuvaihtoehtoja on käytettävissä Bptop.news Tulevaisuudessa. Rahat on talletettu turvallisesti, jonka Bptop.news. Rahaa vapautetaan meille vasta sen jälkeen, kun olet vahvistanut toimitus. Jos tarvitset lisää apua tekeminen maksu, klikkaa tästä:

Hugo ' s Store tukee toimitus enemmistö maassa, jos et löydä oman maasi osoite vaihtoehto luettelossa, ota yhteyttä meihin. Normaali edellytykset, paketteja on lähetetty 3~5 työpäivän kuluessa sen jälkeen, kun voimassa oleva maksu. Kaikki tavarat on tarkastettava huolellisesti ennen pakkaamista. Me julistamme kaikki meidän post paketit "- luokan kohteita", kuten "lahjoja", joilla on alhainen arvo välillä 1USD että 20USD. Toimitamme tilaukset ehdottomasti mukaan, jotta osoite, jos on osoitteenmuutokset, ilmoita meille välittömästi, ennen kuin me shipping se ulos.

Toimitusaika lasketaan sen jälkeen, kun paketti on lähetetty pois, ei ole aikaa tilausvaiheessa. Paketit toimitetaan kautta EMS, DHL tai muita kuriiri, enemmistö paketit olisi saapua 5 ~ 15 päivää. Ole hyvä ymmärtää ja tehdä yhteistyötä kanssamme, jos tulli pidä paketti tarkastusta varten. Toimitusaika postitse service( vain viitteellisiä, toimitusaika olisi vaikuttavat monet tekijät ): 7~22 Päivää: Aasia, Pohjois-Amerikka 12~39 Päivää: Länsi Euro, Mid-Itä, Oseania, Itä-Euro 30 ~ 65 Päivää: Etelä-Amerikka, Afrikka, Etelä-Afrikka

Tullin hallussa paketteja tarkastus, pyydän, ymmärtää ja ystävällisesti odottamaan tavaran, voit myös ilmoittaa meille laajentaa, jotta suoja-aikaa. Mitään papereita tai apua tarvitaan tulli selvitystä, ilmoita meille, me vastata sinulle nopeasti. Tuotteen myynti myymälästämme ei sisällä paikallisia veroja, eikä me on velvollinen maksamaan paikallisia veroja. Huomaa, että tämä ennen tilaamista, erityisesti asiakkaille, Argentiinasta.

Tahansa kysymys tai ongelma, towarding tuotteita myydään tai ei myydä Hugo ' s-Kaupasta, voit vapaasti ottaa yhteyttä meihin, meillä on vastaus sinulle viipymättä. Olemme kaikki kalastuksen harrastaja, meillä olisi erittäin arvostettu tahansa ehdotuksia parantamaan tuotteiden laatua ja palvelun tasoa. Me tarjoamme takuu palvelun elinkaari pitkä, emme välitä mitä välität. Korvaaminen tai korvausta on suoritettava per tilanne. Palvelu-aika: 8:20.m ~ 23: 30 p. m. maanantai~ lauantai, voit myös jättää meille viestin, jos emme ole siellä vastata sinulle reaaliajassa.

Q: Miten maksu? A: voit maksaa käyttämällä Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja pankkisiirto. Q: voitko tehdä muokata palvelua? A: Kyllä, Hugo ' s Store tarjoavat henkilökohtaista palvelua joidenkin tuotteiden, olet tervetuloa tiedustelu meille. K: Kuinka kauan voin vastaanottaa tilaukseni? A: tutustu edellä sarakkeessa "toimitusaika". Q: Mitä jos en vastaanottanut tuotteen tai vastaanotettu ongelma kohde? A: Ota meihin yhteyttä välittömästi, jos on olemassa jokin ongelma, autamme sinua ratkaisemaan ongelman ajoissa. Älä heti antaa negatiivisia kommentteja". Q: Miten saada ylimääräistä alennusta? A: Meidän tulee tehdä alennus tai kuponkeja aika ajoin, klikkaa "LISÄÄ STORE-LISTA" myymälästämme portin sivu; toinen tapa on jakaa meille saaliit tuotteisiimme. K: voinko kysyä muita kysymyksiä? A: Kyllä, meillä on mahdollisuus vastata kaikkiin kysymyksiin asiakkaat voivat olla ja mielellään vastata laajuuteen tietoa.

Sinun tyytyväisyys on persuite, ota korko meille 5 tähteä hinnat ja positiivisia kommentteja. Älä anna negatiivisia kommentteja tai 3 tähteä tai alle ennen kuin otat yhteyttä meihin, paras tapa ratkaista ongelma on puhua meille. Jos olet tyytymätön mistä tahansa syystä, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä palautetta. Pyrimme varmistamaan, että olet tyytyväinen meidän ostaa ja teemme kaikkemme, jotta varmista, että sinulla on positiivinen kokemus.

Luokka Karppi SyöttiAsema Järvi,Säiliö Lampi,Joki,StreamMalli Numero ATyyppi Elävä SyöttiTuotemerkki Wifreo

Asiasanat: kala stud, vavat ja puuttua, toukat kalastus, Halvat kala stud, Korkea Laatu vavat ja puuttua, Kiina toukat kalastus Toimittajat.

Karinochka Shermina 2018-02-02

апарыши оденешь hook not dry, try...... but of course have smell chips as turns can pour water размякнут findings 12 to fast way it ....

Sari Mavi10 2018-04-11

sliskom dolgo left zakaz

Everton Gato 2018-01-11

понятная not theme, with that do? just add прикормку in?

Kirjoita arvostelu

Arvosana