1kpl Lanka Seistä Asettaa Hitsaus Juottaminen Juottaa Silitysrauta Vihje Cleaner haltija suutin puhdistus suutin yksikkö, Puhdas pallo

  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46280

€4.08 €2.85

modname=ckeditorista

1kpl Lanka Seistä Asettaa Hitsaus Juottaminen Juottaa Silitysrauta Vihje Cleaner haltija suutin puhdistus suutin yksikkö, Puhdas pallo

[nimi] iron head cleaner

[malli] CMT-1025

[Specification] pituus 82mm* 30mm korkea

[materiaalit] korkea laatu ruostumaton teräs

[paino] 90 grammaa

Tuotteen ominaisuudet:

1. kun perinteinen sieni on puhdistettu, rauta pää on jäähtynyt, ja CMT-1025 ei ole jäähtynyt, kun puhdistus. Tämä tuote sopii RoHs-standardit Euroopassa ja amerikassa.

2. ei tarvitse lisätä vettä, välttää rauta pääsi jäähdytys, ei puhkeaminen juottaa pallo, parantaa hitsauksen tehokkuutta.

3. tehokkaasti estää hapettumista rauta päätä ja lisää käyttöikää rauta pää.

4. pallo top suunnittelu -, tina-kuona ei splash työpöytä, pidä työympäristö puhtaana.

Kun 5. raudan pää työnnetään metalli -, multi-point-yhteyttä voidaan saavuttaa, niin että puhdistus on puhdas, kätevä ja nopea, ja työn tehokkuutta voidaan tehokkaasti parantaa.

Käyttö menetelmä:

1. aseta rauta päänsä metalli wire cleaner poistaa jäljellä juotin.

2. älä puhdista lanka suun sieni, harja Eesau rauta pää, koska lanka kuten keväällä, voi olla valunut juotin pää sulaa jäljellä juottaa, olkaa varovaisia.

3. korvaa lanka puhdistaa suun sisälle käsineitä, olla varovainen, jotta ei olla rikki alas juote, ole hyvä ja avaa laatikko.

DIY Tarvikkeet SähköMalli Numero CMT-1025

Asiasanat: Lanka Lanka, lanka juottaa, johto asettaa, Halvat lanka lanka, Korkea Laatu lanka juottaa, Kiinan johto asettaa Toimittajat.

Shandagrace 2018-01-09

Overall good item, the holder cannot hold too much weight but for TS100 it is good enough. Mine didn't come in the blister package as seen on the item pictures but it doesn't affect the looks or functionality. I like it.

Kirjoita arvostelu

Arvosana