Korkea laatu Pudota merenkulku PEPE 130mm Taulu valssaamo, Korut Työkalut ja Laitteet, Tukkumyynti ja Vähittäismyynti

  • Paketin Koko: 35cm x 34cm x 20cm (13.78in x 13.39in x 7.87in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 23.5kg (51.81lb.)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46723

€237.22 €211.12

#HH-RM02B Taulu valssaamo, 130mm Rolls välityssuhde 4:1 Rulla, leveys 130 mm, Rullan halkaisija 65 mm Suurin avautuminen 0-5 mm-Tasainen alue (+/- 0.01 mm) 130 mm

Meillä on alkanut hyödyntää ainutlaatuinen karkaisu menettely, jonka avulla voimme markkinoida erilaisia rullat, jotka toimivat kauniisti.Meidän rullat ovat valmistettu korkealaatuisesta hiiliteräksestä seos, joka tarjoaa erinomainen kulutuskestävyys ja ulompi 3mm rolls on karkaistu noin 60 HRC erinomaisen kulumiskestävyyden.

Meidän uudet yksiköt ovat kaikki pulverimaalattu erinomaisen korroosiosuojan ja ulkonäön.HUAHUI liikkuvan mills on tosi hidastusvaihde helposti kääntyi lyhyt kahvat.

Täällä voimme taata, followings, Kiitos huomiota.

- Kaikki tuotteet ovat suoraan alkuperäisen valmistajan;

-- Ne kaikki ovat hyvä laatu, kilpailukykyinen hinta, täydellinen tekninen tuki, ja täydellinen myynninjälkeinen palvelu;

-- Voit ostaa parasta laatua halvin mahdollinen hinnat taata.

- Tarjoamme 12 kuukauden takuu!

Lausunto:

Paketti on merkitty henkilökohtainen lahja, jolla on pienempi arvo avulla voit säästää tulli vero. Mutta jos et vielä ladattu tulli vero kanssa alhaiset laskun, sinun täytyy maksaa veroa itse. Hinta ei sisällä mitään tulli vero. Arvostamme ystävällisistä ymmärrystä.

Maksutapa

Me hyväksymme 1.Pankkisiirto 2.Alipay 3.Asiakkaat haluavat käyttää luottokorttia tai Pankkikortti, joka voi myös suorittaa maksun kautta edellä kaksi tapaa.

Postitus-ja Käsittelykulut

1. Useita ostoksia säästää suunnitelma: varmista, että tilatukijärjestelmän kunkin kohteen et. Yhdistämme toimituskulut, kun teet useita ostoksia.

Joskus toimitusaika kestää vähän kauemmin, koska Paikalliset lähetyksen tai muista syistä.

2. Oikeat ja riittävät vastaavat tiedot: Ota kiinni puhelinnumerosi, kun maksu niin että voimme lähettää pakettisi turvallisuus ja sujuvasti. Varmista aina tarjota riittävästi tietoa, joka auttaa meitä tekemään sujuvasti toimitus.

Lausunto:

Paketti on merkitty henkilökohtainen lahja, jolla on pienempi arvo avulla voit säästää tulli vero. Mutta jos et vielä ladattu tulli vero kanssa alhaiset laskun,sinun täytyy maksaa veroa itse. Hinta ei sisällä mitään tulli vero. Arvostamme ystävällisistä ymmärrystä.

Palautusoikeus

1. Palauttaa paketin tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa, kaikki on oltava uusi ehto. Puuttuva osa tai mitään alkuperäisessä kunnossa, se ei voi saada mitään hyvitystä. Annamme tarvittavat tiedot Bptop.news ja Alipay, kuten rahdinantajien' vahvistus ja tuotteiden kuvia. Vaihto ja palautukset ei käsitellä ennen kuin palauttaa kohteen saanut.

2. Sisällä takuuaika, kaikki vaihdot tai takaisinmaksusta johtuvat viat ovat ilmaisia (Ostaja on vastuussa postikulut). Emme aina välitä meidän arvostettu asiakas, ota rohkeasti meihin yhteyttä . Sinun tyytyväisyys on aina meidän top huomioon.

Materiaali metalliKohteen Pituus 35cmMalli Numero HH-RM02BKoruja Työkalut Ja Varusteet Tyyppi työkalu asettaaTuotteen Ominaisuudet Taulu ValssaamoKohteen Halkaisija 8cmKohteen Leveys 20cmMetallit Tyyppi KupariKohteen Tyyppi Koruja Työkalut Ja VarusteetKohteen Korkeus 30cmKohteen Paino 23.5KG

Asiasanat: työkalu asettaa auton, työkalu alumiini, työkalu vaihtaa, Halpa työkalu asettaa auton, Korkea Laatu työkalu alumiini, Kiina työkalu vaihtaa toimittajaa.

Muzynoskiamy 2018-02-12

good and fast, thanks

Tonique M Little 2018-02-06

walking in order long but come to life (the last day). order shipping сдэк come. goods normal.-sleeve bearing instead. hardened rollers good.

Kirjoita arvostelu

Arvosana