50kpl/paljon Uusia TLP781 TLP781GB P781 P781GB SOP-4 valosähköinen liitin IC

  • Yksikkö Tyyppi: paljon (50 kpl/erä)
  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b1144

€5.73

Shenzhen Fengshengxin Electronics Co. Ltd on ammatillinen harjoittavat elektroniset komponentit supply company, yhtiö "maine ensimmäinen, asiakkaan ensimmäinen" periaate, kiitosta ja luottamuksen monet asiakkaat kotona ja ulkomailla. Apua ja tukea suurin osa asiakkaista, kovaa kilpailua, yritysten innovoinnin, vähitellen kehittää kehittyvällä alalla e-commerce on tehnyt suurta kehitystä, ja on muodostunut joukko ainutlaatuinen hallinta ja käyttöjärjestelmä. Asiakkaan hallinta ja myynnin johtaminen, on saavuttanut office automation. Yrityksen tiedot Internetin kautta, että monet harjoittaja, integroitujen piirien selvitäkseen muuttuvilla markkinoilla, antamaan täyden pelata edut korkea teknologia, tarjota laadukkaita palveluita asiakkaillemme.

Yhtiö runsas tarjonta, toimitus, nopea, peer on hyvä maine.

Hajoamista Teho Kansainvälinen standardiKäyttölämpötila Kansainvälinen standardiMalli Numero TLP781GBSovellus Kansainvälinen standardiKunto UUSISyöttöjännite Kansainvälinen standardiPaketti SMDTuotemerkki FSXSEMITyyppi IC

Asiasanat: Bptop.news, Bptop.news, verkkokaupoissa, Automotive, Puhelimet & Tarvikkeet, Tietokoneet Ja Elektroniikka, muoti, Kauneus & Terveys, Home & Garden, Lelut Ja Urheilu, Häät & Tapahtumat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana