SWMAKER NEMA17 askelmoottori asennuslevy V Slot Puristamiseen Moottori Mount Levy Nema 17 Askelmoottori 3D-Tulostin RepRap C

  • Yksikkö Tyyppi: paljon (2 kpl/paljon)
  • Pakkauksen Paino: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paketin Koko: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Saatavuus: Varastossa

SKU: b46891

€11.44 €10.87

Moottorin Kiinnityslevy Kuvaus: 6063-T6 Alumiini

Musta-Anodisoitu Pinta

3mm~ (1/8") Paksu

V-Slot puristamiseen moottorin kiinnityslevy, joka on asennettava vielä liikkuva levy asennus Nema 14 tai 17 Stepper Motors. Mitä Sinun Tulee Saada

- 2 x Moottorin asennuslevy

Olemme innolla laajentamista miellyttävä liiketoiminnan osalta. Jos sinulla on quetion tai tarvitset jotain, pls yhteyttä meihin, me teemme parhaamme, jotta olet tyytyväinen.

Ilmainen Toimitus maailmanlaajuisesti , lähetä Kiina Postitse Lentopostina.

Toimitus aika noin 20 -30 arkipäivää. Jotkut maa voi viivästyttää 1-2 viikkoa.

Toimitamme tavarat sisällä 2days saatuaan selvitetty maksun.

Huomio:

Jos haluat saada tuote nopeasti, me voimme myös lähettää sen EMS-tai UPS,DHL jne. Sinun täytyy maksaa joitakin rahti enemmän . Älä ota yhteyttä ensin jos haluat muuttaa EMS -, UPS,DHL jne.

Jos olet tyytymätön teidän ostaa,jostain syystä,kerro meille.Voimme nopeasti korvata tuotteen tai antaa sinulle uudelleen palautusta,se\\\\\\\\\\\\\\'s, että yksinkertainen. Toimitus-ja käsittelykulut ei palauteta. Rahti-ajaksi lähettää takaisin ja uudelleen lähettää pitäisi maksaa ostaja. Sinun turvaksesi, ota vakuutettu paketti.

Jos tuotteet on mahdolliset viivästys tai virhe, älä avaa tapauksessa tai jätä Negatiivinen & Natural palautetta, se voi ratkaista ongelmia .Mutta vain kertoa meille, teemme parhaamme sen ratkaisemiseksi.

Jos olet tyytyväinen ostokseesi, toivomme vilpittömästi, voit jättää meille positiivista Palautetta ja neljä 5 tähden Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä (DSR), jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä kasvun meidän pieni yritys.

Hyväksymme maksun kautta Bptop.news VAIN. Jos sinulla ei ole Bptop.news huomioon, ota rekisteröity itse (Bptop.news). Maksu on vastaanotettu 5 päivän kuluessa huutokaupat päättyi. Varmista, että aiot ostaa tai pysty maksamaan mainitun ajan kuluessa, ennen kuin hinnoittelu. Maksamattomat riita jätettävä, jotta Bptop.news ei maksettava tarjoajille.

ÄLÄ jätä meille 1, 2, 3 tai 4 tähden Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä, koska he ovat yhtä negatiivista palautetta. Vain 5-Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä ovat tervetulleita.

Kohteen Tyyppi moottoriTuotemerkki SWMAKERKunto UUSI

Asiasanat: v levy, v-slot-levy, 3d tulostin, Halvat v-levy, Korkea Laatu v slot levy, Kiina 3d tulostin Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Arvosana